Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • L'EURLE participa en el projecte de ciutat so..ua adhesió al pla estratègic de l'Agenda 2030

L'EURLE participa en el projecte de ciutat sostenible d'Elda amb la seua adhesió al pla estratègic de l'Agenda 2030

 

2021 Agenda 2030 director
2021 Agenda 2030 presentacion

L'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE) és una de les entitats educatives que col·laborarà en el pla estratègic de l'Agenda 2030 de l'ajuntament. Presentat aquest recentment en el Teatre Castelar de la ciutat, el centre va estar representat pel director José Ángel Camisón i altres membres de la Junta de Direcció que van assistir a l'arrancada d'aquest important projecte per a la ciutat.

El pla, exposat per l'alcalde Rubén Alfaro, s'estructura en cinc patrons interrelacionats: “Elda amb identitat, cultura i projecció”, “Elda emprenedora, innovadora i industrial”, “Elda humana, inclusiva i diversa”, “Elda verda, accessible, sostenible i eficient” i “Elda amb governança transparent i resistent”. La Junta de Direcció ja estudia les iniciatives en les quals podrà aportar el seu compliment amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, ja que es tracta de l'únic centre eldense en el qual actualment pot cursar-se un Grau universitari complet.

El director de l'EURLE va valorar la importància del projecte en finalitzar l'acte. “És una gran iniciativa de l'ajuntament i de tota Elda fer un pla estratègic que compte amb les opinions, les visions de tots els ciutadans i ciutadans per a avançar junts en un futur millor, més pròsper i més igualitari”, va dir. “Tots han d'anar units en una millor Elda i en una Elda que progresse; necessàriament tots els patrons són interdependents entre si i per tant, encara que cadascun d'ells opere sobre una faceta, tots han d'anar en un resultat coordinat”.

Sobre les claus principals del pla va considerar que “una és la digitalització i una altra és el pacte verd; una és la transformació de la nostra societat en una societat digital en la qual ja quasi vivim, però cal fer-ho millor, i una altra és fer unes ciutats més eficients quant a contaminació, gestió de residus i altres per a deixar un llegat a les futures generacions”.

José Ángel Camisión va destacar finalment que “per la part que toca a l'EURLE una de les idees que prenem i en la qual contribuirem és que qui vulga estudiar a Elda el puga fer i puga desenvolupar la seua carrera universitària a la ciutat, amb aqueixa oportunitat que tenim a Elda d'estudiar Relacions Laborals”.

 

Elda, 3-5-2021. 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464