Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • L'obertura del curs va acollir la graduació d.. lliçó inaugural de l'exrector Andrés Pedreño

L'obertura del curs va acollir la graduació de l'última promoció i la lliçó inaugural de l'exrector Andrés Pedreño

 

2019-20 apertura graduados
2019-20 apertura graduados subiendo
2019-20 apertura alumna
2019-20 apertura premio extraordinario
2019-20 apertura empresa distinguida
2019-20 apertura coral ua
2019-20 apertura profesores y graduados

 

L'acte d'obertura del curs 2019-2020 en l'EURLE, que va incloure la graduació de l'última promoció del centre en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i en el Curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat de la UA-INESCOP, va comptar amb la participació i assistència d'un concorregut públic universitari, representants socials i de centres educatius, així com de familiars de l'alumnat titulat.

La cerimònia acadèmica, celebrada l'1 d'octubre, va estar presidida per la catedràtica Aurora Ribes Ribes, directora del Secretariat d'Estudis de Postgrau i Formació Especialitzada i Permanent de la Universitat d'Alacant, i es va obrir amb l'entrada de la comitiva acadèmica del claustre de professors. Després de la lectura de la memòria del curs anterior, llegida pel secretari de l'EURLE Francisco Soriano, es va donar pas a la lliçó inaugural, impartida per l'exrector Andrés Pedreño, catedràtic d'Economia Aplicada, titulada “Perquè hem d'apostar per la intel·ligència artificial en el nostre entorn empresarial”.

L'acte va continuar amb el lliurament dels diplomes a l'alumnat titulat per part dels membres de la taula, amb el posterior lliurament del Premi Extraordinari Fi de Carrera a Francisco Manuel Hernández Moreno, qui va pronunciar unes paraules sobre la seua experiència personal i formativa en l'EURLE.

A continuació es va lliurar el guardó d'Empresa col·laboradora distingida a l'assessoria eldense Albert i Gonzálvez SA, els socis de la qual també van dirigir unes paraules. En el tancament de l'acte van intervenir la professora Pilar Iñiguez, directora de l'EURLE, Amado Navalón, regidor de Relacions amb la Universitat en l'ajuntament d'Elda, i Aurora Ribes, que ho va clausurar.

El repertori musical va ser interpretat per la Coral de la UA, dirigida per Shlomo Rodríguez.

En l'acte van estar presents el Degà de la Facultat de Dretde la UA, la directora del departament de Dret Mercantil i Processal, la directora de la Seu de la UA a Elda, regidors de l'ajuntament d'Elda, representants d'INESCOP, la presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials d'Alacant i altres membres, el coordinador de la UNED-Elda, la directora del Museu del Calçat, la presidenta de l'Associació de Periodistes de la província d'Alacant (APPA) i altres membres, el Cronista Oficial d'Elda, el director de Majors Actius Aules de la Tercera Edat i el president de l'Associació de Minusvàlids Físics Intercomarcal (AMFI).

 

Elda, 11-10-2019

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464