Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • La directora de l'EURLE confirma el compromís..eua formació en aquesta situació excepcional"

La directora de l'EURLE confirma el compromís del centre de "seguir amb la seua formació en aquesta situació excepcional"

  

Carta al alumnado de la EURLE

 

Estimats alumnes/as:

Com ja coneixeu, amb l'aprovació per part del Consell de Ministres del Govern d'Espanya del RD 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, la situació a Espanya ha canviat de manera radical.

La Junta de Direcció de l'Escola és conscient de l'enorme esforç personal que està suposant per a tots superar aquesta situació. Sé que és difícil la conciliació amb una vida familiar alterada pel confinament que tots hem de respectar, en molts casos, juntament amb menors, majors i malalts als quals devem al mateix temps cuidar.

Sabem que adaptar una activitat i un ensenyament presencial a una activitat i formació a distància mantenint la qualitat dels nostres serveis i de la nostra titulació, no és fàcil i senzilla i que, a més, molts de vosaltres/as ho esteu fent utilitzant els vostres recursos privats i us ho agraïm especialment.

Des de la Junta de Direcció estem duent a terme iniciatives que pretenem servisquen de pauta per a ajudar-vos en aquest procés. Així mateix, s'estan coordinant totes les activitats docents perquè els nostres estudiants puguen seguir amb la seua formació en aquesta situació excepcional. Tot això podem fer-ho perquè mentrestant, personal de l'EURLE en diferents àmbits (professorat i personal d'administració i serveis) continuen fent de suport, ajuda i protecció, en aquestes circumstàncies tan especials amb l'objectiu de mantenir el batec de la nostra Escola Universitària.

Estem fent tots/as –professorat, personal d'administració i serveis, estudiants- un esforç especial d'adaptació que, quan aquesta pandèmia haja finalitzat, hem d'aprofitar per a eixir reforçats d'aquest envit.

És una situació difícil on el més important és la salut pròpia i la de tots els que ens envolten. Espere i confie que en els vostres àmbits familiars estigueu tots bé i que, en cas d'estar algú afectat, es recupere al més prompte possible.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió en tot el procés

.

Pilar Íñiguez Ortega, directora de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Elda

 

Elda, 2-4-2019

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464