Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • La nova governança tributària, tema d'una jornada que se celebra el 10 de març en l'EURLE

La nova governança tributària, tema d'una jornada que se celebra el 10 de març en l'EURLE

 

L'EURLE organitza una interessant Jornada titulada "La nova Governança Tributària" en la qual participen com a ponents destacats professionals. La finalitat és exposar en quina mesura la globalització i la tecnologia està impulsant la transformació i evolució de les administracions i especialment del sistema tributari. Per a això es comptarà amb la intervenció de representants d'administracions públiques com l'Agència Estatal d'Administració Tributària i SUMA Tributària, organisme de la Diputació d'Alacant, així com de l'àrea fiscal del despatx Garrigues.

Les ponències donaran a conèixer aquestes administracions -l'àmbit i competències d'actuació, el funcionament-, posant èmfasi en la modernització que protagonitzen i en la nova manera de relacionar-se amb elles a través de mitjans electrònics.

La Jornada, de gran interès per a alumnes i egressats del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, graduats socials i tot tipus de professionals relacionats amb el món fiscal, així com per al públic en general, és oberta i no requereix preinscripció, per la qual cosa l'assistència únicament està limitada a l'aforament de la sala d'actes de la seu de l'EURLE en el Centre Cívic (av. Chapí, 36, 1ª planta) a Elda

.

 

  • PROGRAMA

17:00 h: Inauguració.

17:15 h: Conferència "Política fiscal i el seu impacte en la presa de decisions empresarials. Perspectives per al 2020", per Sr. Juan Antonio Pacheco Castellanos, cap de l'Àrea Fiscal i soci de Garrigues Alacant. Presenta: Dra. Pilar Íñiguez Ortega, professora titular de Dret Mercantil de la Universitat d'Alacant i directora de l'EURLE.

17:45 h: Taula redona “Organització de l'Administració Tributària”.

Ponències: La Agència Estatal d'Administració Tributària per Sr. Jorge Adolfo Espí Parres, delegat adjunt de l'Agència Estatal d'Administració Tributària d'Alacant, i SUMA Gestió Tributària, per Sra. Patricia Forner Marco, cap del departament de Relacions amb els Ajuntaments i Territori de SUMA Gestió Tributària - Província d'Alacant. Introducció i moderació: Dr. José Ramón Lillo Jara, professor de l'EURLE. Rèplica: Dr. Francisco Soriano Cano, professor i secretari acadèmic de l'EURLE.

19:30 h: Col·loqui amb els assistents.

20:00 h: Clausura.

 

> Descarregar programa de la Jornada.

 

Elda, 7-3-2020

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464