Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • La professora Diana Jareño ha representat a S.. del projecte internacional Common Good First

La professora Diana Jareño ha representat a Sud-àfrica a la Universitat d'Alacant en la reunió final del projecte internacional Common Good First

 

 

La doctora Diana Jareño Ruiz, professora de Sociologia en l'EURLE i membre de la Junta de Direcció, ha participat durant una setmana en les reunions finals de l'esdeveniment internacional Common Good First, que han tingut lloc a Ciutat del Cap (Sud-àfrica), organitzades per la Universitat del Cap Occidental. La docent i investigadora ha representat a la Universitat d'Alacant com a professora del departament de Sociologia I, amb Guadalupe Ortiz.

Un dels principals objectius d'aquest projecte és el desenvolupament d'una xarxa digital per a identificar, mostrar i connectar projectes d'impacte social basats en la comunitat. La iniciativa pretén poder informar i comunicar a uns altres aquests projectes, així com a universitats de tot el món per a la recerca, ensenyament, aprenentatge i compromís dels estudiants.

En Common Good First participen cinc universitats europees d'Espanya, Regne Unit, Noruega, Dinamarca i Islàndia i sis universitats sud-africanes.

 

Elda, 15-10-2019

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464