Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • La professora Diana Jareño, nova presidenta de l'Associació Valenciana de Sociologia

La professora Diana Jareño, nova presidenta de l'Associació Valenciana de Sociologia

 

Diana Jareño Ruiz

 

La doctora Diana Jareño Ruiz, professora de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda i membre de la seua Junta de Direcció com a coordinadora d'Activitats, és des d'enguany la nova presidenta de l'Associació Valenciana de Sociologia. Li acompanyen en la Junta Víctor Agulló Calatayud com a vicepresident, Verónica Gisbert-García com a secretària, Pablo de Gracia Soriano com a tresorer y María Ángeles Abellán López, Mariano Agustín González Chouciño, Alba Navalón Mira i Raúl Ruiz Callado com a vocals.

Diana Jareño és també docent i secretària del departament Sociologia I de la Universitat d'Alacant, on imparteix assignatures en els Graus de Criminologia i Sociologia. Doctora amb Esment Internacional i Premi Extraordinari per aquesta mateixa universitat, va realitzar anteriorment estades d'investigació a l'Argentina (Institut Gino Germani de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Buenos Aires) i els Estats Units (Real Col·legi Complutense de la Universitat d'Harvard).

Com a sociòloga ha participat en diferents projectes d'investigació i congressos internacionals sobre temes de família, migracions, gènere i educació. És autora de diversos articles en revistes especialitzades (entre elles Política y Sociedad y Revista de Sociología) i de diversos capítols en llibres col·lectius, a més de ser una de les coordinadores del volum Investigación sobre las ciudades de costa: "L`Alfàs del Pi", antropización y atomización de su modelo urbanístico hacia un nuevo paradigma, territorio de innovación saludable y regeneración urbana (2018).

Va ser membre de la Comissió avaluadora d'Investigació i Publicacions de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert (2016-2019) i actualment forma part del Comitè executiu de la Federació Espanyola de Sociologia (FES) com a vocal de Formació i Divulgació, de l'equip editorial de Revista de la Asociación de Sociología de la Educación (RASE) i de la Comissió organitzadora del centenari de Rafael Azuar.

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464