Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • La professora Diana Jareño obté el Premi Extraordinari de doctorat en Sociologia

La professora Diana Jareño obté el Premi Extraordinari de doctorat en Sociologia

 

Doctora Diana Jareño Ruiz

La professora Diana Jareño ha obtingut el Premi Extraordinari de Doctorat en la Universitat d'Alacant. La seua tesi doctoral “Familias en transición: estudio sociológico de las familias adoptivas internacionales en la provincia de Alicante”, dirigida perª M José Rodríguez Jaume, va ser presentada en 2014 i qualificada amb Esment Internacional.

Diana Jareño, que imparteix les assignatures de Sociologia i Sistemes de Relacions Laborals en l'EURLE i és membre de la Junta de Direcció, és també docent del departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant i ja es va llicenciar amb Premi Extraordinari. La seua tesi doctoral va estar emmarcada en el projecte R+D+i “El (baby) boom de las adopciones internacionales en España. Una investigación sociológica sobre las familias adoptivas y sus estilos de vida”.

La seua labor investigadora va començar en 2008 com a becària FPI de la Generalitat Valenciana en el departament de Sociologia I de la UA. Ha realitzat estades de recerca a Argentina i Estats Units, i ha participat en diferents congressos internacionals. Les seues recerques han estat centrades sobretot en temes relacionats amb migracions, noves formes familiars, rols i distribució de poders en la parella i adopcions.

En l'EURLE forma part de varis òrgans, ja que a més de ser membre de la Junta de Direcció ho és també de la Junta d'Escola i de la Comissió de Garantia de la Qualitat. És a més component de la Comissió avaluadora d'Investigació i Publicacions de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, de la Diputació d'Alacant.

Amb aquest Premi Extraordinari de Doctorat, la professora Jareño s'afig a altres docents del claustre de professors de l'EURLE que també ho van obtenir en el seu moment com la directora del centre Pilar Íñiguez per la seua condició de doctora en Dret per la Universitat d'Alacant i el professor José Ferrándiz Lozano com a doctor en Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED.

Elda 18-12-2018

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464