Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Obrim el termini de preinscripció: convocades 50 places de nou ingrés

Obrim el termini de preinscripció: convocades 50 places de nou ingrés

 

Tenim cinquanta bones notícies per a donar, però les resumim en una: de l'1 al 22 de juliol estarà obert el termini de preinscripció per al curs 2020-2021 en l'EURLE. Es convoquen 50 places de nou ingrés per a estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, un títol de la Universitat d'Alacant (UA) que pot cursar-se a Elda, en un dels centres de la Comunitat Valenciana que major taxa d'ocupació té entre els seus titulats.

I no és només això, que ja és, ja que el 90% dels egressats de l'EURLE sol estar ocupat a l'any següent de finalitzar el Grau, quan la mitjana a Espanya és del 62% i a la Comunitat Valenciana és del 61%, segons els informes d'inserció laboral que publica cada any la UA.

També perquè el centre es distingeix per la seua qualitat en l'educació superior, per les elevades taxes d'èxit dels estudiants durant el curs, pel seu ensenyament directe no massificat, en xicotets grups, per impartir les classes en horari de vesprada i per disposar d'un professorat amb experiència professional en sectors públics i privats que rep una alta valoració del seu alumnat.

Requisits per a la preinscripció

Si eres tècnic superior de formació professional o has cursat altres estudis universitaris, si has superat les proves d'accés a la Universitat de majors de 25, 40 o 45 anys pots presentar la teua preinscripció. I si tens pendent examinar-te a la PAU de juliol d'enguany podràs sol·licitar plaça a partir de la comunicació de la teua nota.

Eixides professionals

El títol de Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans dóna accés a la professió regulada de Graduat/a Social, permetent la seua col·legiació, i prepara amb solvència a futurs professionals de la gestió i direcció de Recursos Humans, especialistes en auditoria laboral, subinspección de treball i seguretat social, orientació i formació laboral, prevenció de riscos i assessoria a empreses.

> Directe a la preinscripció aquí

Més informació

 

Elda, 29-6-2020

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464