Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Representants del nou ajuntament d'Elda s'han reunit amb la Junta de Direcció

Representants del nou ajuntament d'Elda s'han reunit amb la Junta de Direcció

 

El nou ajuntament d'Elda ha tingut ja el seu primer contacte amb l'EURLE, organisme autònom municipal. Els regidors Amado Navalón, d'Hisenda, Recursos Humans i Patrimoni històric, i Mª Belén Alvarado, de Cultura, Relacions amb universitats i Fons europeus, s'han reunit amb la Junta de Direcció per a conèixer de primera mà el funcionament del centre, els projectes més immediats i les seues necessitats per a seguir prestant un ensenyament universitari de qualitat.

Els representants municipals han manifestat el decidit suport a l'EURLE de la corporació recentment constituïda, i s'han mostrat partidaris d'ampliar el seu desenvolupament i visibilitat. Igualment han transmès el desig que Elda es convertisca en una seu de la UA en la qual puguen realitzar-se activitats d'extensió universitària.

En la reunió s'ha ressaltat la implicació de la Universitat d'Alacant amb la seua vinculació i tutela acadèmica del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, així com la importància d'aquest centre que atrau a estudiants de la seua comarca i de comarques veïnes. Amb aquesta reunió s'han establit, doncs, els primers contactes de cara a la preparació i difusió del pròxim curs.

L'EURLE, adscrita fins ara a la regidoria d'Hisenda, passarà en aquesta legislatura a dependre de la regidoria de Cultura, Relacions amb universitats i Fons europeus, que la seua titular ésª M Belén Alvarado, també professora de la UA.

 

Elda, 2-7-2015

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464