Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Trobada amb la Rectora de la Universitat d'Alacant

Trobada amb la Rectora de la Universitat d'Alacant

 

La rectora de la UA amb membres de l'equip de direcció de l'EURLE

La rectora de la Universitat d'Alacant, Amparo Navarro Faure, va rebre a membres de la Junta de Direcció de l'EURLE i representant de l'ajuntament d'Elda per a conèixer aspectes del desenvolupament del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en el centre i potenciar futures iniciatives davant els nous reptes de la formació universitària. A la reunió van assistir el director de l'EURLE José Ángel Camisón, el director adjunt Gabriel García Cremades, el regidor d'universitats de l'ajuntament d'Elda Estimat Navalón, el vicerector d'Estudis, Qualitat i Llengües de la UA Francisco Torres i el degà de la Facultat de Dret Jaume Ferrar Lloret.

Els representants de l'EURLE van exposar l'excel·lent nivell d'ocupació laboral que aconsegueixen les persones titulades en el centre com a principal assoliment de la seua qualitat d'ensenyament, pròxima la reacreditació del Grau en el següent curs.

També es van comentar les bases per a la col·laboració i aprofundiment de relacions entre el centre i la Seu UA d'Elda i, d'altra banda, es van comentar projectes en estudi per a oferir formació especialitzada sobre contractació pública. Per part de la direcció, es va informar a més sobre la implicació de l'EURLE amb el Pla estratègic Elda 2030 promogut per l'ajuntament, amb l'adquisició del compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, projecte iniciat i en el qual s'està ja participant.

Després d'aquesta reunió es preveu una pròxima visita de la rectora al centre eldense.

 

Elda 2-6-2021

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464