Saltar apartados

Expert Desenvolupe Aplicacions Web amb JavaEE i Javascript

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

02/03/2018
Nous cursos

Ja tenim llista l'oferta de cursos per als pròxims mesos. Hi haurà noves edicions de cursos ja impartits i cursos nous.

Comencem el mes que ve, abril, amb una nova edició del curse "Taller d'Introducció a Spring Boot", organitzat per Cristóbal Infants. Seguirem al maig amb el curs del nostre expert en Groovy & Grails, Fran García, que ha tornat d'Oxford per a encarregar-se del" Desenvolupament ràpid d'aplicacions amb Groovy & Grails". I al juny, en paral·lel, dos cursos de frameworks Javascript: la tercera edició de l'aclamat "Taller d'Introducció a Angular" d'Alejandro Such. I Otto Colomina ens introduirà el framework React amb el" Taller d'Introducció a React".

A continuació pots trobar els enllaços amb tota la informació i les dates de cada curs:

Després d'impartir durant més de 10 anys el títol propi d'Expert Universitari en Desenvolupament d'Aplicacions Web i Javascript, un títol de 200 hores que s'impartia divendres i dissabtes durant tot l'any, a partir del curs 2016-17 prenem la decisió de fer un canvi d'enfocament en la forma de divulgar les tecnologies Java i Javascript. El nou plantejament es basa a oferir cursos més xicotets, flexibles i sempre adaptats a les últimes tendències tecnològiques.

El curs 2016-17 hem impartit tres cursos, en els quals han participat més de 80 estudiants:

Per al curs 2017-18 tenim previst anunciar noves edicions d'aquests cursos (remozados i actualitzats) i altres cursos sobre altres tecnologies.

  Experto en Desarrollo de Aplicaciones Web con Java y JavaScript


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 96 590 3900

  Fax: (+34) 96 590 3902

  Twitter: https://twitter.com/expertojavaua

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464