Saltar apartados

Enginyeria, risc sísmic, Universitat d'Alacant

Benvinguts a la web del grup de recerca

Risk sismico, seismic engineering university of alicante
ciencias 1
Medidas de terreno

El Grup d'Enginyeria i Risc Sísmic de la Universitat d'Alacant està format per personal docent i investigador del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de l'Escola Politècnica Superior i del Departament de Ciències de la Terra i del Medi ambient de la Facultat de Ciències. El grup de recerca també forma part de l'Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i la Tecnologia. El nostre compromís és l'estudi de la sismologia i el risc sísmic, especialment en la província d'Alacant.

Pot contactar amb el director del grup açi.

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/03/2019
II Jornades de sensibilització de risc sísmic en la província d'Alacant

Del 21 al 22 de març de 2019 tindran lloc en el Museu d'Art Contemporaneo d'Alacant (MACA) les segones jornades de sensiblización de risc sísmic en la província d'Alacant

05/02/2019
Seminaris sobre microzonació sísmica i risc sísmic impartits en el Centre de Recherche en Astronomie Astrophysique et Géophysique (CRAAG)

Els investigadors Juan José Galiana-Merino, Sergio Molina Palacios, Juan Luis Soler Llorens i Boualem Youcef Nassim Benabdeloued han viatjat del 15 al 17 de gener a Alger amb la finalitat d'impartir diversos seminaris sobre microzonació sísmica i risc sísmic en el Centre de Recherche en Astronomie Astrophysique et Géophysique (CRAAG). Així mateix, s'ha cedit instrumentació desenvolupada pel propi grup d'investigació per a la seua utilizació a Algèria.

01/12/2018
The 2nd International Conference on the Geology of the Chain of Maghrebides and the nearby region

Alumnes de doctorat, dirigits per membres del GIRS i pel Centre de Recherche en Astronomie Astrophysique et Géophysique (CRAAG) a Algèria, presenten els últims resultats de les seues recerques: %u201CShallow sediments layers characterization in Oued Fodda city by ambient vibrations data inversion%u201D i %u201CFloridura depth and crustal velocity structure in the north of Algeria by teleseismic receiver function analysis%u201D. La conferència tindrà lloc del 4 al 6 de desembre de 2018.

09/11/2018
Participació en la 1ª Jornada de Sismologia en l'Observatori Fabra (Barcelona-Espanya)

El grup de recerca GIRS col·labora per primera vegada amb l'Observatori Fabra, institució fundada en 1904 i dependent de la Real Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Membres del grup de recerca GIRS participaren en laª 1 Jornada de Sismologia en l'Observatori Fabra que tindrà lloc dissabte que ve 10 de novembre de 2018.

Projecte de col·laboració i formació en microzonación i risc sísmic amb el CRAAG (Algèria)
Campanyes de microzonación sísmica a Melilla
Oferta de beques pre-doctorals i places de tècnic

Grup d'Enginyeria i Risc Sísmic - Universitat d'Alacant


Department Fisica, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965909636

Fax: (+34) 965909750

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464