Facultats i centres
Serveis administratius
Serveis generals
Abans de l'avaluació del Treball de Fi de Grau, l'alumnat ha d'acreditar les competències en un idioma estranger. Entre altres formes d'acreditació, la Universitat d'Alacant considera necessari superar, com a mínim, el nivell B1 del Marc de Referència Europeu per a les Llengües Modernes; un requisit que podrà ser elevat en el futur.
Optativitat: cal escollir dues assignatures d’aquesta taula (12 ECTS).
ASSIGNATURES OPTATIVES |
|
Cuines del Món |
6 ECTS |
Benestar Psicològic i Gastronomia |
6 ECTS |
Globalització de l’Economia i Innovació en Gastronomia |
6 ECTS |
Gastronomia, Identitat Territorial i Desenvolupament Local |
6 ECTS |
Cronograma d'implantació del títol
Curs acadèmic |
Implantació del grau en Gastronomia i Arts culinàries |
2018-2019 |
1r curs |
2019-2020 |
2n curs |
2020-2021 |
3r curs |
2021-2022 |
4t curs |