Saltar apartados

ANÀLISI CAUSAL MITJANÇANT L'ÚS DE FLUXOGRAMES SITUACIONALS

CODI DEL CURS: 600094

IMPARTIT PER:

Francisco Francés García, docent de la UA i membre del PATEC.

DIRIGIT A:

Professorat tutor del PATEC.

CONTINGUTS:

Dins del marc de l'activitat investigadora prevista per a la xarxa docent del PATEC en el curs 2019-20, i del procés de dinamització i millora del PATEC desenvolupat en els últims cursos, s'estableix la pertinència de realitzar amb l'alumnat tallers que contribuïsquen a determinar prioritats d'actuació del Programa d'Acció Tutorial de la Facultat d'Econòmiques. Per a això, i partint de l'anàlisi conceptual obtinguda de la tècnica de fluxogrames realitzats pels estudiants dels diferents cursos i titulacions de la Facultat el curs passat, aquest curs, en el marc de la xarxa, es realitzaran dinàmiques participatives amb dues finalitats. En primer lloc, propiciar l'autoreflexió col·lectiva de l'alumnat, permetent entre altres qüestions validar la informació generada en els fluxogrames existents. En segon lloc, avançar en l'anàlisi causal entre els problemes detectats en els diferents fluxogrames, a fi d'establir les prioritats o les actuacions més urgents des de l'acció tutorial. Aquesta anàlisi causal es realitzarà amb la participació de l'alumnat de la Facultat i tindrà com a objectiu operatiu establir els “nusos crítics”, i els principals factors pels quals caldria començar a resoldre els diferents problemes identificats en termes de necessitats tutorials.

Per a això es fa necessària la formació específica del professorat que actuarà en els tallers en tasques de coordinació metodològica, de cara a sistematitzar les anàlisis causals resultants de les dinàmiques participatives.

AVALUACIÓ:

Assistència a un 80%, com a mínim, de la durada total del curs, així com haver realitzat les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades pel professorat.

INFORMACIÓ GENERAL:

Durada: 2 hores

Modalitat: presencial

Nombre de Places: curs tancat sol·licitat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Llengua vehicular: castellà

Dates, horari i lloc de realització:

Dilluns 9 de desembre, d'11 a 13 hores: seminari núm. 2, 1a planta de la Facultat d'Econòmiques.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464