Saltar apartados

EINES PER A INVESTIGAR: MÈTODES MIXTOS

CODI DEL CURS: 19-0059

IMPARTIT PER

Antoni Vicent Casasempere Satorres. Sociòleg per la UNED i doctor en Educació per la Universitat d'Alacant. Especialista en el camp de la metodologia i anàlisi de dades qualitatives i mixtes. Professor de mètodes qualitatius d'anàlisis de dades i en l'ús d'eines tecnològiques d'anàlisis tals com ara ATLAS.ti, MAXQDA, NVivo. Format perJohn Creswell, Udo Kuckartz, Juliet Corbin y Pat Bazeley.

DIRIGIT A

Personal docent i investigador de la Universitat d'Alacant. És recomanable tenir coneixements de metodologia quantitativa i qualitativa.

DESCRIPCIÓ

Curs de disseny d'investigacions i anàlisi de dades mixtes integrades a partir d'un flux metodològic quantitatiu i d'un flux metodològic qualitatiu. Aplicabilitat de l'anàlisi i suport amb l'eina informàtica MAXQDA 2018.

OBJECTIUS

Conèixer els principals dissenys mixtos, les característiques principals, comprendre la importància del moment d'integració de fluxos metodològics en l'estudi i aplicar allò après amb el mòdul de mètodes mixtos del programa MAXQDA.

CONTINGUTS

  1. El disseny en mètodes mixtos.
  2. La integració analítica.
  3. Sistemes de representació de resultats. Joint Displays.
  4. Els mètodes mixtos en MAXQDA.

AVALUACIÓ

Assistència a un 80%, com a mínim, de la durada total del curs i haver realitzat les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades pel professorat.

INFORMACIÓ GENERAL

Durada: 25 (4 presencials i 21 no presencials). Dues setmanes de durada en total.

Modalitat: Semi presencial. Curs en línia amb continguts propis formats per unitats didàctiques i vídeos. Els continguts es troben en un aula virtual Moodle. El curs disposa d'un tutor que atén a l'alumnat en els dubtes mitjançant correu electrònic i videoconferència. 

Nombre de places: 20, concedides per rigorós ordre d'entrada del formulari d'inscripció online habilitat en aquesta pàgina dins de cadascun dels col·lectius als quals prioritàriament vagen dirigits els cursos i el Pla d'Igualtat de la UA.

Llengua vehicular: castellà.

Termini d'inscripció: Finalitzat

Dates i horari: Del 7 al 21 de maig. Sessions presencials els dimarts 7 i 21 de maig de 10:30 a 12:30.

Lloc de realització: Aula GB/INF3 (Edificio Germán Bernácer).

ADMESOS/ES

L'ICE comunicarà a través de correu electrònic a totes les persones inscrites el 9 d'abril l'admissió o no en el curs que hagen sol·licitat.


Aquelles persones que, en cas de no assistir al curs, no ho comuniquen a la Secretaria de l'ICE abans que comence, no podran participar en cap curs organitzat per aquest Institut l'any en curs.

 

 

 

 

rv

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464