Saltar apartados

LA COL·LABORACIÓ EN XARXA (ESTUDIANTS I DOCENTS)

 

CODI DEL CURS: 19-0022

IMPARTIT PER

Montse Guitert Catasús. Professora dels estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació. Directora del programa de Competències Digitals. Directora del programa del màster universitari d'Apoderament Digital.

DIRIGIT A

Personal docent i investigador de la Universitat d'Alacant, tindrà prioritat el professorat de la titulació de Criminologia.

CONTINGUTS

Gràcies a les potencialitats de les tecnologies digitals i a les necessitats d'actualització constant, la docència en línia pot ser un procés de col·laboració que comprèn tant el disseny, la implementació, el tancament i l'avaluació de la docència. La docència en col·laboració facilita la innovació i la millora docent, com també el desenvolupament professional.

Per a poder col·laborar en xarxa de forma eficient, és necessari prendre consciència del que suposa i de quines actituds es posen en joc, i també gestionar els processos de comunicació, de planificació i de gestió de l'equip en xarxa.

Quan el docent és conscient del potencial de la col·laboració en xarxa l'aplica als estudiants i això suposa dissenyar, dinamitzar, facilitar i avaluar la col·laboració entre estudiants perquè aquesta siga suficient.

OBJECTIUS

  • Prendre consciència de què és la col·laboració en xarxa.
  • Aprendre a gestionar els processos de comunicació, de planificació i de gestió de l'equip en xarxa.
  • Conéixer les estratègies per a facilitar la col·laboració entre els estudiants en el context d'aprenentatge en línia.

AVALUACIÓ

Assistència a un 80%, com a mínim, de la durada total del curs, com haver fet les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades pel professorat.

INFORMACIÓ GENERAL

Durada: 5 hores.

Modalitat: presencial.

Nombre de places: 20, atorgades per rigorós ordre d'entrada del formulari d'inscripció online habilitat en aquesta pàgina dins de cadascun dels col·lectius als quals prioritàriament vagen dirigits els cursos i el Pla d'Igualtat de la UA.

Llengua vehicular: castellà.

Termini d'inscripció: Finalitzat. 

Dates i horari: 11 de febrer, de 9 a 14 hores.

Lloc de realització: Aula GB/0001 (Edifici Germà Bernàcer).

ADMESOS/ES

L'ICE comunicarà a través de correu electrònic a totes les persones inscrites el 4 de febrer l'admissió o no en el curs que hagen sol·licitat.


Aquelles persones que, en cas de no assistir al curs, no ho comuniquen a la Secretaria de l'ICE abans que comence, no podran participar en cap curs organitzat per aquest Institut l'any en curs.

 

 

 

rv

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464