Saltar apartados

METODOLOGIES ÀGILS DE GESTIÓ DE PROJECTES AMB TRELLO

 

CODI DEL CURS: 600077

IMPARTIT PER:

Elena Gomis Boix. Professora associada del Departament d'Organització d'Empreses de la Universitat d'Alacant. Titulada en Turisme, Màster de Gestió del Patrimoni , Scrum Master Certified i Project Managemet Professional certificada per l'institut americà de PMI.

DIRIGIT A:

Personal docent i investigador de la Universitat d'Alacant.

DESCRIPCIÓ:

Aprendre i aplicar les tècniques àgils de gestió de projectes permet transformar les organitzacions des d'un enfocament innovador, creant, a més, equips eficients, autogestionats i motivats.

Aquest canvi de paradigma va venir propulsat per la nova manera d'entendre els processos productius en empreses principalment tecnològiques o d'enginyeria. Durant més d'una dècada, les seues metodologies van estar relegades a l'entorn tecnològic, a grans corporacions o xicotetes start up; però avui dia i amb l'adaptació adequada, és possible aplicar-les a quasi qualsevol tipologia d'organització, institució o empresa, i són útils per a gran varietat de sectors que desitgen aprofitar-se dels clars avantatges dels nous sistemes de treball, la incorporació d'assequibles tecnologies i equips ben organitzats, alineats a la visió i objectius de la institució

Incorporar les principals tècniques i eines tals com BPM:RAD, AGILE, SCRUM, entre d’altres, faciliten la labor directiva i executiva, al mateix temps que impulsen la pròpia creació dels pla d'implementació d’aquestes i dels processos de transformació.

OBJECTIUS:

  • Conèixer i aplicar les tècniques de gestió àgil dels projectes per a millorar l'eficiència i l'organització dels equips de treball.
  • Conscienciar sobre el valor de la planificació i el monitoratge dels processos en la creació d'estratègies i solució de conflictes.
  • Valorar la funció directiva en la gestió de canvi i la millora contínua, des de la perspectiva TOP-DOWN.
  • Diferenciar els conceptes de procés i projecte, així com la distinció d'enfocament cap a processos o projectes en les organitzacions.
  • Conèixer els processos principals en la gestió de projectes.
  • Distingir les diferents tècniques per a l'adreça de projectes.
  • Aprendre i aplicar les metodologies àgils, SCRUM, KANBAN i la seua tecnologia vinculada, per a l'adreça de projectes i l'organització d'equips.

 

CONTINGUTS:

  • Metodologies àgils de Projectes: KANBAN I SCRUM
  • Planificació, monitoratge i millora contínua en la direcció de projectes.
  • Eines i tecnologia per a la Gestió de Projectes

AVALUACIÓ:

Assistència a un 80%, com a mínim, de la durada total del curs, així com haver realitzat les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades pel professorat.

INFORMACIÓ GENERAL

Durada:  3 hores.

Nombre de places: 30, atorgades per rigorós ordre d'entrada del formulari d'inscripció online habilitat en aquesta pàgina dins de cadascun dels col·lectius als quals prioritàriament vagen dirigits els cursos i el Pla d'Igualtat de la UA.

Modalitat: presencial

Llengua vehicular: castellà

Termini d'inscripció: finalitzat

 

Dates, lloc i horari: 

- 28 de novembre, de 10 a 13 h. Aula d'informàtica I22-Planta 2 de l'Aulari II.

PERSONES ADMESES:

L'ICE comunicarà a través de correu electrònic a totes les persones inscrites el 21 de novembre l'admissió o no en el curs que hagen sol·licitat.

En el cas de no assistir al curs i no comunicar-ho abans que comence a la Secretaria de l'ICE, no podrà participar en cap curs organitzat per aquest Institut l'any en curs

 

 

 

 

rv

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464