Saltar apartados

CICLE DE CONFERÈNCIES ICE

 

L'ICE de la Universitat d'Alacant fomenta la formació a l'entorn del procés d'ensenyament-aprenentatge des de diversos enfocaments i modalitats. En aquest sentit, és important crear espais de diàleg en la comunitat universitària que aprofundisquen en aquesta formació. Per això, sorgeix la programació del denominat “Cicle de conferències de l'ICE” sobre temes especialitzats. Aquest Cicle de conferències és, doncs, un reflex de la funció de l'ICE de comunicar, informar, formar i inspirar el personal docent i investigador en l'àmbit de l'educació.

Les conferències seran impartides per professionals especialitzats en la matèria, que proporcionaran uns coneixements específics, actuals i actualitzats a l'entorn d'un tema d'interès. D'aquesta manera es vol tractar aquells temes referits a la qualitat i la innovació educatives, en un format dinàmic i flexible.

Es tracta, en definitiva, de conformar un escenari on la comunitat educativa de la Universitat d'Alacant puga escoltar, parlar, opinar i aprendre del coneixement per part de professores i professors internacionals i nacionals de reconegut prestigi en el camp de la investigació, l'ensenyament i l'aprenentatge.

A més, des de l'ICE es pretén donar el màxim valor curricular a aquestes conferències que, en definitiva, són activitats de formació. Per això, cadascuna de les conferències seguirà el mateix procés d'inscripció, matrícula i certificació que la resta d'activitats formatives de l'ICE. El professorat, doncs, podrà inscriure's en les conferències que siguen del seu interès i tindrà el corresponent certificat per l'assistència de cadascuna d'aquestes.

 

Conferències programades:

Títol: "Utilitats de les TIC per a la comunicació i la formació online de la comunitat educativa"

Conferència destinada, especialment, per al PDI que forma a professionals vinculats a contextos educatius on la família és un dels components de la comunitat educativa. En aquest sentit, s'abordarà el tema de com les TIC poden ser un recurs potent per a la comunicació entre les famílies, els professionals i el centre educatiu, així com per a la formació online a manera de "Escola de pares i tutors".

Ponents: 
Dates:
  • Dia 27 de gener de 2020, de 12 a 13.30 hs. (1a edició)
  • Dia 28 de gener de 2020,  de 9.30 a 11.00 hs. (2a edició)

Durada: 2 hores.

Termini d'inscripció: del 15, a partir de les 9:00 hores, al 21 de gener.

 

Lloc:

Sala d'actes, edifici Germà Bernàcer

 

Galeria de fotos

 

 

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464