Saltar apartados

FORMACIÓN EN LÍNIA

L'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant té una àmplia oferta d'activitats, tallers i cursos presencials orientats a la formació del professorat d'aquesta universitat.

Des de l'ICEes vol impulsar l'e-learning com a modalitat de formació flexible i necessària per a la formació permanent del professorat en el context universitari actual, a més de la formació presencial i semipresencial o blended-learning. L'ICE proposa, així, una oferta formativa i d'assessorament adaptada a les necessitats individuals i institucionals respectives amb el principal objectiu de millorar el nivell de qualitat de la docència universitària.

A partir del Programa Institucional Innovació, Recerca, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) (2016-2020) d'aquest Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant, s'ha volgut reforçar l'oferta de cursos en línia de formació del professorat universitari.

L'entorn tecnològic que s'usa per a l'aprenentatge és MoodleUA, en el qual s'estructuren les diverses activitats formatives en línia que s'ofereixen en cada curs acadèmic.

En aquesta web de MoodleUA poden veure's els cursos en línia del curs 2018-19: enllaç.

La relació de cursos s'anirà ampliant a mesura que es donen d'alta aquests cursos.

 

logo

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464