FOTOS

GALERIA DE FOTOS

Fotografies del Campus. Col·lecció pròpia de l'ICE de la Universitat d'Alacant

Veure galeria de fotos

 

Webinar internacional "Formar Docents per a un Món Millor"

30 de juliol de 2020

Webinar Internacional coordinat pel Prof. Fernando Reimers (Prof. de la Universitat d'Harvard i Director de la Global Education Innovation Initiative) --veure imatges--.
Participants, entre altres: Monserrat Creamer; Ministra d'Educació de l'Equador; Patricia Vazquez, ex-Secretària d'Educació de l'Estat de Pobla; Maria Figueroa, ex-Directora de l'Institut Colombià d'Avaluació de l'Educació.
En aquest Webinar es va presentar el llibre "Preparar als mestres per a educar integralment als estudiants. Un estudi comparatiu internacional", editat per l'ICE (veure imatge).

CICLE DE CONFERÈNCIES ICE

27 de gener de 2020

Conferència "Utilitats de les TIC per a la comunicació i la formació online de la comunitat educativa"

PROGRAMA XARXES-I3CE

Presentació del programa Xarxes 2019-20 als coordinadors i coordinadores de les respectives xarxes, 9 de desembre de 2019

Francisco J. Torres Alfosea, Vicerector de Qualitat i Innovació Educativa i Rosabel Roig Vila, Directora de l'ICE, en la presentació de XARXES-I3CE, curs 2019-20

Veure galeria de fotos

TALLER SOBRE COM ELABORAR UNA PROPOSTA PER AL PROGRAMA XARXES 2019-2020

14 d'octubre de 2019

Veure galeria de fotos

JORNADA DIM (DIDÀCTICA, INNOVACIÓ I MULTIMÈDIA)

26 de setembre de 2019

 

Veure galeria de fotos

PROGRAMA COL·LABORA-I3CE

Clausura dels Seminaris D'INTERCAMBI de Bones Pràctiques entre equips directius de la comarca de L'Alacantí, 28 de maig de 2019.

 

D'esquerra a dreta, Fernando Javier Fernández López (Inspector educatiu), Lluïsa Pérez Calomarde (Inspectora educativa), Mª Ángeles García Álvarez (Inspectora educativa), María Jesús Navarro García (Inspectora educativa), Rocío Isabel Tahoces Martínez (coordinadora de la circumscripció nº 1 de la Inspecció Educativa) i Rosabel Roig Vila (Directora de l'ICE).

Veure galeria de fotos

RELACIONS INSTITUCIONALS

Radie UA. IUESAL tanca temporada d'Amèrica Llatina en l'Onda parlant de #InnovaciónEducativa i xarxes de treball #interdisciplinari amb Rosabel Roig i Guillermo Bernabeu. Presentat per Virgili Candela.

 

 

RELACIONS INSTITUCIONALS

Jornada d'emprendimiento i recerca en accessibilitat digital, 4 d'abril de 2019.

PROGRAMA COL·LABORA I3CE

Inauguració dels Seminaris d'Intercanvi de Bones Pràctiques entre  els equips directius de la comarca de L'Alacantí, 14 de diciembre de 2018.

I prácticas

 Veure galería de fotos

RELACIONS INSTITUCIONALS

Coordinació de la taula redona "Derechos humanos y educación", activitat inclosa en el SETENTA ANIVERSARIO DE LA DECLARACIÓN UNIVERSAL DE LOS DERECHOS HUMANOS, 13 de desembre de 2018.

 

 

 

 

 

D'esquerra a dreta, Francisco García (representant CCOO), María Jiménez (directora del Departament de Sociologia I),  Rosabel Roig Vila (Directora de l`lCE), Álvaro (representant Partit Comunista), Josep Coll (representant STEPV), Irene Bajo García (directora Càtedra Responsabilitat Social i representant UGT)

Ver galería de fotos.

PROGRAMA COL·LABORA I3CE

Participació en la lectura pública de la Convenció Internacional dels Drets dels Persones amb Discapacitat, 4 de desembre de 2018

Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Intervenció de Rosabel Roig Vila, Directora de l'ICE, en la lectura de l'Article 2 de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat, al costat d'una voluntària de FESORD per a traduir al llenguatge de signes. Lloc: Seu Universitària d'Alacant.

PROGRAMA XARXES-I3CE

Presentació del programa Xarxes 2018-19 als coordinadors i coordinadores de les respectives xarxes, 26 de novembre de 2018

Presentació programa XARXES-I3CE

Francisco J. Torres Alfosea, Vicerector de Qualitat i Innovació Educativa i Rosabel Roig Vila, Directora de l'ICE, en la presentació de XARXES-I3CE, curs 2018-19

PROGRAMA COL·LABORA I3CE - RED-U

PROGRAMA COL·LABORA I3CE - RED-U

Jornadas RED-U, Jaén 2018

  Intervenció de Sr. José Manuel Pingarrón Carrazón, Secretari General d'Universitats del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Jornadas RED-U, Jaén 2018

 Taula redona: ¿Reconocimiento de la docencia universitaria? Una visión crítica. Participen: Antonio Aguilera Jiménez (Universitat de Sevilla), Francesc Xavier Giménez Font (Universitat de Barcelona) i Javier Vidal García (Universitat de León). Coord. Mesa: Juan Vázquez

Jornadas RED-U, Jaén 2018

  Intervenció en la Taula Redona "El reconocimiento de la buena docencia en las políticas institucionales" de Frank van den Berg (Head Centre of Expertise in Learning & Teaching Twente University)

 

PROGRAMA COL·LABORA I3CE- CEFIRE d'Alacant

I Jornades Vesprades Pedagògiques: Construïm l'Escola.

Organitzat per l'ICE de la Universitat d'Alacant i el CEFIRE (programa)

PROGRAMA COL·LABORA I3CE- Inspecció Educativa Direcció Territorial Alacant

I JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES. INNOVACIÓ EDUCATIVA.

Organitzat per Inspecció Educativa Direcció territorial Alacant en col·laboració amb l'ICE de la Universitat d'Alacant i CEFIRE d'Alacant  (web informativa i galeria de fotografies)

PARTICIPACIÓ EN MITJANS AUDIOVISUALS INTERNACIONALS

El passat dia 28 de març de 2018 ens va visitar Denise Rodaro, Productora i presentadora de televisió en LitoralTV, un canal regional interprovincial argentí. És, a més, Directora d'IREDES.NET, Institut d'innovació Xarxes i Desenvolupament d'Argentina. Durant la seua visita va poder conèixer els projectes institucionals del Instituo de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant. Així, va arreplegar informació audiovisual, que serà emesa per LitoralTV a Argentina.

 

COL·LABORACIONS EN PROJECTES INTERNACIONALS

Dimarts passat 6 de març vam participar en el "TALLER INTERNACIONALIZACIÓN EN CASA" (veure programa), organitzat per FORINT (Fortalecimiento de la Internacionalización entre las Universidades Latinoamericanas y Europeas), donant a conèixer el Programa PENSEM ONLINE de l'Institut de Ciències de l'Educació.

VISITES PROFESSORAT UNIVERSITATS EXTERNES

 

 

Visita de la Profa. Yanira Mesalina Ramírez Cruz de la Universidad Tecnológica de El Salvador.

Hem rebut la visita de la Profa. Ramírez Cruz durant el mes d'octubre de 2018, amb la qual hem tingut diverses sessions de treball sobre recerques entorn de l'ensenyament no presencial a través de la plataforma Moodle.

Visita de la Professora Cecilia Márquez Sanhueza, Coordinadora Programa Nivelación del Instituto CREAR-USS Universidad San Sebastián (Xile).

Va mantenir una entrevista amb Asunción Lledó, Coordinadora del PAT de l'ICE a la qual també va assistir Sergio Mijangos (PAS), per a arreplegar informació sobre el funcionament del PAT de la Universitat d'Alacant.

Visita de la Prof.ssa Simonetta Ulivieri, de la Università degli Studi di Firenze, y la Profa. Dott.ssa Maria Teresa Trisciuzzi, de la Freie Universität Bozen - Libera Università di Bolzano.

Hem rebut la visita de les professores Ulivieri i Trisciuzzi durant l'última setmana del mes de gener de 2018 i amb elles hem tingut diverses sessions de treball entorn del model de formació del professorat en el context europeu i possibles vies de col·laboració entorn d'açò. D'aquesta manera, seguim consolidant les relacions internacionals.

 

Visita d’una representació de la Universidad Técnica Particular de Loja (Equador)

Dimecres dia 11 d’octubre vam rebre la visita d’una representació de la Universidad Técnica Particular de Loja (Equador): les professores Paola Salomé Andrade Abarca (Coordinadora General - Vicerrectorado Academico) i Ángela Salazar Romero (Dirección de Innovación, Formación y Evaluación Docente). Les vam rebre l’equip directiu de l’ICE: la profa. Rosabel Roig, la profa. Asunción Lledó i el prof. Jordi Antolí. Amb elles vam mantenir una reunió de treball sobre l’estructura i funcionament de l’ICE de la Universitat d’Alacant i vam explorar línies de col·laboració futura. Consolidem les relacions internacionals.

 

Anar a galeria de videos