Saltar apartados

Galeria de fotos i vídeos

 
GALERIA DE FOTOS I VÍDEOS

 • FOTOS

  PROGRAMA COL·LABORACIÓ I3CE- Inspecció Educativa Direcció Territorial Alacant

  I JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES. INNOVACIÓ EDUCATIVA.

  Organitzat per Inspecció Educativa Direcció territorial Alacant en col·laboració amb l'ICE de la Universitat d'Alacant i CEFIRE d'Alacant  (web informativa i galeria de fotografies)

  PARTICIPACIÓ EN MITJANS AUDIOVISUALS INTERNACIONALS

  El passat dia 28 de març de 2018 ens va visitar Denise Rodaro, Productora i presentadora de televisió en LitoralTV, un canal regional interprovincial argentí. És, a més, Directora d'IREDES.NET, Institut d'innovació Xarxes i Desenvolupament d'Argentina. Durant la seua visita va poder conèixer els projectes institucionals del Instituo de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant. Així, va arreplegar informació audiovisual, que serà emesa per LitoralTV a Argentina.

   

  COL·LABORACIONS EN PROJECTES INTERNACIONALS

  Dimarts passat 6 de març vam participar en el "TALLER INTERNACIONALIZACIÓN EN CASA" (veure programa), organitzat per FORINT (Fortalecimiento de la Internacionalización entre las Universidades Latinoamericanas y Europeas), donant a conèixer el Programa PENSEM ONLINE de l'Institut de Ciències de l'Educació.

  VISITES PROFESSORAT UNIVERSITATS EXTERNES

   

  Visista de la Professora Cecilia Márquez Sanhueza, Coordinadora Programa Nivelación del Instituto CREAR-USS Universidad San Sebastián (Xile).

  Va mantenir una entrevista amb Asunción Lledó, Coordinadora del PAT de l'ICE a la qual també va assistri Sergio Mijangos (PAS), per a arreplegar informació sobre el funcionament del PAT de la Universitat d'Alacant.

  Visita de la Prof.ssa Simonetta Ulivieri, de la Università degli Studi di Firenze, y la Profa. Dott.ssa Maria Teresa Trisciuzzi, de la Freie Universität Bozen - Libera Università di Bolzano.

  Hem rebut la visita de les professores Ulivieri i Trisciuzzi durant l'última setmana del mes de gener de 2018 i amb elles hem tingut diverses sessions de treball entorn del model de formació del professorat en el context europeu i possibles vies de col·laboració entorn d'açò. D'aquesta manera, seguim consolidant les relacions internacionals.


  Visita d’una representació de la Universidad Técnica Particular de Loja (Equador)

  Dimecres dia 11 d’octubre vam rebre la visita d’una representació de la Universidad Técnica Particular de Loja (Equador): les professores Paola Salomé Andrade Abarca (Coordinadora General - Vicerrectorado Academico) i Ángela Salazar Romero (Dirección de Innovación, Formación y Evaluación Docente). Les vam rebre l’equip directiu de l’ICE: la profa. Rosabel Roig, la profa. Asunción Lledó i el prof. Jordi Antolí. Amb elles vam mantenir una reunió de treball sobre l’estructura i funcionament de l’ICE de la Universitat d’Alacant i vam explorar línies de col·laboració futura. Consolidem les relacions internacionals.

 • VÍDEOS

  Vídeos Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2018. Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2018

  Vídeos Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2017. Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2017

 

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-21

Fax: (+34) 96 590 3684

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464