Assessorament i materials PENSEM-ONLINE

En aquesta web es publicarà tota la informació d'interès sobre el desenvolupament de la convocatòria PENSEM-ONLINE. Es tracta d'una web construïda per a orientar als coordinadors i els seus respectius equips de treball dels diversos MOOC i NOOC aprovats en la convocatòria indicada.

 

MEMÒRIES FINALS

  • Memòria econòmica (plantilla). La memòria econòmica (document Excel) es remetrà per correu electrònic a l'Institut de Ciències de l'Educació (pensem-online@ua.es) abans del 30 de setembre.
     
  • Memòria justificativa (formulari). Només s'haurà d'emplenar el formulari i, a més, reexpedir abans del 30 de setembre per correu electrònic el justificant que rebràs al teu compte de correu de la UA quan acabes d'emplenar el qüestionari.

 

RESPONSABLES

 

Coordinadora

  • Rosana Satorre Entenimentada, Directora de l'ICE

Col·laborador tècnic

  • Francisco Fernández Carrasco

Tècnica-gestora de l'ICE

  • Neus Pellín

Tècniques Google Course Builder

  • Mariló López
  • Ana Illanas

 

EMAILS DE CONTACTE

 

 

CURSOS I TALLERS DE FORMACIÓ, ORIENTACIÓ I ASSESSORAMENT PENSEM-ONLINE 2019-20

CURS MOOC I NOOC: TECNOLOGIA I METODOLOGIA

 

SEMINARI PERMANENT ONLINE: MOOC I NOOC

 

DUBTES I PREGUNTES

 

ENLLAÇOS I DOCUMENTS D'INTERÈS

 

DIPLOMA PER A CURSOS MOOC I NOOC

Si es desitja, es pot incloure, en un MOOC o NOOC allotjat en Moodle, un Diploma perquè l'alumnat apte puga descarregar-li'l directament de Moodle:

Nota important: Aquest és el model de diploma que cal usar en cas de voler incloure'l en el curs MOOC o NOOC. No podrà utilitzar-se un altre model, llevat que, prèviament, tinga el vistobueno de la Comissió del Programa. Per a això, s'haurà de sol·licitar remetent un email a pensem-online@ua.es , adjuntant el model en png i el títol del MOOC o NOOC.

Es facilita aquest diploma perquè, per a l'alumnat, no pot haver-hi un certificat amb reconeixement oficial per part de la Universitat d'Alacant en finalitzar un MOOC o NOOC, però sí que pot haver-hi algun tipus de diploma o badget. A aquest efecte s'ha preparat la plantilla del diploma anterior.

 

 

FORMACIÓ DE CONVOCATÒRIES ANTERIORS

PENSEM-ONLINE 2018-19

 

TALLER

CURS

 

PENSEM-ONLINE 2017-18

 

CURS

TALLER