xarxes-innovaestic 2017 XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017<br />I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017   XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017
I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017
XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

xarxes-innovaestic 2017

 

 

Els dies 1 i 2 de juny de 2017 tindrà lloc al Campus de la Universitat d’Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2017, una trobada, en format de Congrés, que aglutina les XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES 2017)  i el I Workshop Internacional d’Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2017) .

XARXES-INNOVAESTIC 2017 naix al si del Programa Institucional Innovació, Recerca, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l’Institut de Ciències de l’Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d’Alacant.

Llegir més

 

 

Facultad
Mano
German Bernacer

 

CONTRIBUCIONS: COMUNICACIONS ORALS I PÒSTERS

Les persones participants podran presentar contribucions relacionades amb les línies temàtiques de la trobada. Podran remetre la proposta solament, constituïda per un resum d’entre 500 i 600 paraules, o podran remetre posteriorment, de forma voluntària, el text complet.

Es certificaran totes les propostes presentades i es publicaran tres llibres en format digital amb les aportacions, tant els resums com els textos complets, a partir del resultat de l’avaluació, segons el cas.

REQUISITS

Serà necessari seguir les normes d’edició i utilitzar les diverses plantilles facilitades segons si s’opta a presentar el treball en el congrés solament o a publicar el text complet en una publicació o una altra.

Llegir més

PROCÉS

Només s’admetran els treballs que hagen estat rebuts durant els terminis de recepció establerts, tant per a l’enviament de propostes (resums), com per als textos complets.

Llegir més

PUBLICACIONS

S’editarà una publicació per part de la prestigiosa Editorial Octaedro (primer quartil de l’ Scholarly Publishers Indicators ) i dues publicacions de l’ICE, segons l’avaluació feta de la contribució.

Llegir més

 

 

Programa

 

PROGRAMA COMPLET

Conferències, Panells d'experts, tallers, etc.

Llegir més

PONENTS CONVIDATS

Especialistes en l'àmbit educatiu en l'ensenyament superior.

Llegir més