Allotjament i Turisme XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017<br />I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017   XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017
I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017
XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Allotjament i Turisme

ALLOTJAMENT

Cada participant de XARXES-INNOVAESTIC 2017 gestionarà el seu propi allotjament i desplaçament ja que des de l'Organització no s'han contractat serveis d'allotjament.

Sí s'estan gestionant descomptes per a RENFE. En breu s'informarà d'açò.

 

 

 Confirmat els descomptes en Renfe per als inscrits i inscrites en l'esdeveniment.

 

 

Autorització de Descompte

Adquiriu els bitllets per internet (www.renfe.com) o mitjançant la presentació de l'Autorització de Descompte impresa en qualsevol punt de venda Renfe (Estacions amb venda presencial i Agències de Viatge). Podreu obtenir bitllets en recorreguts nacionals d'Anada i/o Retorn amb origen i destinació a l'estació més propera a la localitat que acull el congrés amb el 30 % de reducció.

 L'oferta és vàlida per a tots els trens AVE i Llarga Distància en trajectes de recorregut nacional, per a viatges d'anada o anada i retorn, no sent acumulables a altres ofertes comercials

 És obligatòria la presentació de l'Autorització de Descompte impresa en el control d'accés o a l'Interventor/Supervisor del tren.

 Sol·liciteu la Autorització de Descompte una vegada esteu inscrits, emplenant el següent formulari:

 

FORMULARI SOL·LICITUD DESCOMPTE RENFE

 

L'allotjament més pròxim a la Facultat d'Educació és la Vila Universitària (que es troba al costat de la Facultat):

Tot seguit s'indiquen altres allotjaments:

Si us allotgeu en el centre d'Alacant, les opcions que teniu per a arribar a la Seu en transport públic és: TRAM (és el més còmode), taxi, tramvia i autobús (mirar a “Com arribar”, “Com arribar des del centre d'Alacant”).

 

TURISME

Alacant destaca per ser una ciutat de serveis, on trobarem una gran oferta de comerços i restauració de tot tipus.

A més, podem gaudir d'alguns recursos patrimonials molt interessants, com per exemple la visita al castell de Santa Bàrbara en la muntanya Benacantil, on gaudirem d'unes vistes panoràmiques excel·lents de tota la ciutat i de part de la província d'Alacant. Així mateix, realitzar un passeig per l'Esplanada és una cita obligada per al visitant que arriba a la ciutat, així com endinsar-se pels carrers estrets del centre històric i arribar al tradicional barri de Santa Creu.

Alacant també destaca per les seues platges, com la del Postiguet, propera al centre, o la platja de Sant Joan, més àmplia i amb tots els serveis per al visitant.

Així mateix, en la ciutat es poden visitar alguns museus destacats, com el Museu Arqueològic (MARQ), el Museu d'Art Modern (MUBAG), el Museu de la Volvo Ocean Race, entre uns altres.

Principals monuments:

Museus:

Per a més informació: