Presentació XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017<br />I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017   XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017
I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017
XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Presentació

XARXES - INNOVAESTIC 2017:

XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES 2017)

I Workshop Internacional de Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2017)

 

Lema: “Dissenyant el futur a partir de la innovació educativa a la universitat”

Els dies 1 i 2 de juny de 2017 tindrà lloc a la Universitat d’Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2017, una trobada que aglutina, de forma conjunta, les XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES 2017) i el I Workshop Internacional d’Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2017).

XARXES-INNOVAESTIC 2017 naix al si del Programa Institucional Innovació, Investigació, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l’Institut de Ciències de l’Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d’Alacant.

Sota el lema “Dissenyant el futur a partir de la innovació educativa a la universitat”, XARXES-INNOVAESTIC 2017 pretén ser un punt de trobada per a l’intercanvi, debat i reflexió d’investigacions, innovacions i experiències educatives entre docents i professionals amb vinculació a l’àmbit de l’Ensenyament Superior per tal de millorar la qualitat educativa.

Remarquem alguns aspectes de XARXES-INNOVAESTIC 2017:

 

Línies temàtiques

Les línies temàtiques de XARXES-INNOVAESTIC 2017 són:

 

 

Destinataris

Professorat universitari i altres professionals vinculats a l’educació interessats en la temàtica de XARXES-INNOVAESTIC 2017.

 

Dates

1 i 2 de juny de 2017

 

Seu

Facultat d’Educació

Universitat d’Alacant

Campus de Sant Vicent del Raspeig

 

Vestíbul de la Facultat d’Educació:

La taula d’acreditacions, així com el personal del comité organitzador estaran ubicats al vestíbul de la Facultat d’Educació.

Saló d’actes:

Al Saló d’actes de la Facultat d’Educació tindrà lloc l’acte inaugural i l’acte de clausura, així com les sessions plenàries.

Aules de la Facultat d’Educació:

L’exposició oral de les diferents comunicacions tindrà lloc a les aules de la Facultat d’Educació. La distribució serà publicada al web i comunicada amb antelació a les autores i els autors de contacte de les comunicacions.

A l'Aula Polivalent de la primera planta es col·locaran els pòsters per part de les autores o els autors a l'inici de XARXES- INNOVAESTIC 2017.

A l’Aula Polivalent se servirà el coffee-break durant les pauses.