Procés XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017<br />I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017   XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017
I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017
XV Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017 I Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2017

Procés

Tot seguit es detalla el procés que cal seguir per remetre contribucions a XARXES-INNOVAESTIC 2017 (tant comunicacions orals com pòsters).

És important tenir en compte LES DATES CLAU per a cada acció. T'aconsellem que visites la web on apareixen aqueixes DATES CLAU.

 

 

1. Enviament de propostes: (TERMINI FINALITZAT)

Veure amb detall l'apartat de REQUISTS on s'explica com ha de ser la proposta a enviar, la plantilla a utilitzar i quina característiques ha de tenir en conjunt la proposta ja que, de no complir amb els requisits indicats, serà rebutjada directament. 

Per a l'enviament de propostes ha d'utilitzar-se i completar-se el següent formulari:

FORMULARI 

 

 

2. Acceptació de propostes:

El Comité Organitzador notificarà per correu electrònic els treballs acceptats. Qualsevol altra comunicació necessària es realitzarà per telèfon o per correu electrònic a través de l'autora o l’autor de contacte.

 

RELACIÓ DEFINITIVA DE PROPOSTES ACCEPTADES (7/4/2017)

 

 

3. Inscripció:

En aquesta web s'indica el procés per a la inscripció del participant (matrícula), que és obligatòria per a totes les autores o tots els autors que presenten comunicació oral o pòster:

ANAR A LA WEB D'INSCRIPCIÓ

 

 

4. Enviament de textos complets: (no prorrogable) (TERMINI FINALITZAT)

 No és obligatori l'enviament del treball complet. 

Si no es remet el treball complet, doncs, únicament es presentarà la proposta acceptada com a comunicació oral o pòster (segons s'haja indicat en el formulari del pas 1), amb el corresponent certificat.

En cas que les autores o els autors desitgen publicar el seu treball complet a partir de la proposta acceptada (pòster o comunicació oral), aquests remetran el text complet. És necessari i molt important llegir amb atenció les normes i requisits per a l'enviament del treball complet ja que hi haurà dues opcions de publicació (una publicació de l'ICE i una de l'Editorial Octaedro).

Els enviaments s'han de fer usant la plataforma EasyChair. Fes clic ací (ENLLAÇ INACTIU) per a accedir a la plataforma EasyChair i procedir a registrar el text complet i l'autoria. El document de la comunicació completa ha de ser nomenat de la manera següent: codi comunicació_octaedro (TREBALL COMPLET-RECERCA CIENTÍFICA (OCTAEDRO) o codi comunicació_ice (TREBALL COMPLET-INFORME, EXPERIÈNCIA EDUCATIVA, RECERCA APUNTADA)

Hem elaborat un videotutorial com a guia per al cas que necessiteu ajuda per a utilitzar la plataforma Easychair.

 

5. Enviament de les presentacions tipus PowerPoint per a l'exposició de les comunicacions:

Per a la modalitat de comunicació oral, els autors remetran les corresponents presentacions a través de correu electrònic (tipus PowerPoint o similar).

D'aquesta forma, quan arribe la o el comunicant a la sala on exposarà el seu treball, la presentació ja estarà instal·lada en l'ordinador de l'aula. No es permetrà instal·lar ni copiar res en els ordinadors durant els dies de l'esdeveniment.

Forma d'enviament: remetre un e-mail a redes-innovaestic@ua.es amb l'arxiu adjunt, a més d'indicar en l'assumpte el codi del resum, i en el missatge el títol de la comunicació i els autors.