FAQ XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018<br />II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018   XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018
II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018
XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

FAQ

 Tot seguit es fa una relació de les preguntes més freqüents sobre XARXES-INNOVAESTIC 2018:

 

1. Tots els autors d'una comunicació o pòster han d'inscriure's com a matriculats en l'esdeveniment?

Sí, tots hauran d'estar inscrits. Per tant, en cas d'autoria múltiple d'una comunicació o pòster, hauran de formalitzar la matrícula tots les autores o els autors i abonar la quantia corresponent segons cada cas.

 

2. Es pot enviar la proposta inicial, i en cas de ser acceptada, apuntar-se posteriorment a les Jornades, o és necessari estar apuntat primer per a poder presentar la proposta inicial?

 Es pot enviar la proposta inicial i, en cas de ser acceptada, apuntar-se posteriorment, però almenys un dels coautores haurà d'estar inscrit com a màxim el dia 17 d'abril.

 

3. Després d'enviar la proposta inicial de comunicació oral o pòster, quan es donarà la resposta sobre l'acceptació o no de la proposta?

 Vegeu les dates clau.


4. Puc tenir accés wifi a Internet durant les jornades?

Sí, la Universitat d’Alacant pertany a la iniciativa Eduroam i permet l’accés a la seua xarxa sense fil a les usuàries o usuaris de qualsevol organització afiliada a la iniciativa Eduroam, d’acord amb la política d’Eduroam, i les Normes d’ús acceptable i seguretat de la xarxa de dades de la Universitat d’Alacant.

Més informació: enllaç

En cas de no pertànyer a una entitat vinculada a Eduroam i voler connexió a Internet, heu d'escriure un correu electrònic a redes-innovaestic@ua.es abans del dia 4 de juny de 2018 sol·licitant la wifi.

 

5. Podem canviar la modalitat triada (comunicació oral o pòster) després de l'acceptació de la proposta inicial?

Sí, podeu sol·licitar-ho a través del correu electrònic redes-innovaestic@ua.es. Depenent de les dates i l'avançat de l'organització, tractarem d'acceptar-ho.

 

6. Podem incloure com a autora en la proposta inicial a una persona que no tinga intenció d'inscriure's? I en el treball complet?

Una persona no inscrita pot aparèixer en la proposta inicial, però si no està inscrita no tindrà dret a assistència, certificacions ni autoria en el treball complet.

 

7. Sóc professor en una universitat estrangera, m'interessa enviar un treball, però no em serà possible acudir a penjar el meu pòster o a exposar la meua comunicació oral. Hi ha modalitat virtual per a casos com el meu?

No, no oferim aquesta modalitat. Qualsevol treball inicialment acceptat haurà de ser exposat presencialment per a la seua acceptació definitiva.

 

8. Exposarem una comunicació oral, podem triar dia o sessió per a fer-ho?

No. L'organització realitza una distribució de les comunicacions orals en funció de la temàtica i no és possible atendre les peticions individuals. Sols en casos de força major (accident, hospitalització, etc.) podrà haver-hi canvis.

 

9. No tots els autors del treball formem part d'alguna xarxa en la convocatòria de Xarxes-I3CE en curs, quina tarifa d'inscripció ens correspon?

El preu de la inscripció és individual, per la qual cosa cadascun dels autors o autores haurà d'abonar la tarifa que li corresponga en funció de la data i la seua pertinença o no a una xarxa.

 

10. Sóc membre d'una xarxa de la convocatòria Xarxes-I3CE, però ha vençut el termini en el qual la inscripció seria gratuïta per a mi, puc solucionar-ho d'alguna manera per a no haver de pagar?

No, una vegada passat el termini de la inscripció reduïda s'ha d'abonar la tarifa indicada en la taula corresponent.

 

11. La matrícula em dóna dret a acudir a qualsevol dels tallers?

Sí, però és necessari inscriure's en el taller triat amb antelació, atés que les places són limitades.

 

12. Com puc comunicar cap incidència durant la celebració de XARXES-INNOVAESTIC els dies 14 i 15 de juny de 2018?

Pot fer-ho adreçant-se a la taula de credencials o escrivint en aquest formulari. Quan finalitze l'esdeveniment, ens posarem en contacte amb vosté.

Si vol contactar amb nosaltres abans de la celebració de REDES-INNOVAESTIC 2018 utilitze les dades de contacte.