redes-innovaestic 2018 XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018<br />II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018   XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018
II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018
XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

redes-innovaestic 2018

 

 

Els dies 14 i 15 de juny de 2018 es desenvoluparà en el Campus de la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2018, una trobada, en format de Congrés, que aglutina les XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2018)  i el II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2018).

XARXES-INNOVAESTIC 2018 naix en el si del Programa Institucional Innovació, Investigació, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d'Alacant.

Llegir més

 

    

Facultat
salaactes 1
Aules
aula 3
salon actes 3
aula 4
photocall
salaactes

 

CONTRIBUCIONS: COMUNICACIONS ORALS I PÒSTERS

Les persones participants podran presentar contribucions relacionades amb les línies temàtiques de la trobada. Podran remetre la proposta solament, constituïda per un resum d’entre 500 i 600 paraules, o podran remetre posteriorment, de forma voluntària, el text complet.

Es certificaran totes les propostes presentades i es publicaran tres llibres en format digital amb les aportacions, tant els resums com els textos complets, a partir del resultat de l’avaluació, segons el cas.

REQUISITS

Serà necessari seguir les normes d’edició i utilitzar les diverses plantilles facilitades segons si s’opta a presentar el treball en el congrés solament o a publicar el text complet en una publicació o una altra.

Llegir més

PROCÉS

En aquest apartat es detallen les passes a seguir per a inscriure's i remetre les propostes (resums i treballs complets) per a la seua avaluació. No s'admetrà cap lliurament fora de termini.

Llegir més

PUBLICACIONS

S’editarà una publicació per part de la prestigiosa Editorial Octaedro (primer quartil de l’ Scholarly Publishers Indicators ) i dues publicacions de l’ICE, segons l’avaluació feta de la contribució.

Llegir més

 

 

Programa

 

PROGRAMA COMPLET

Conferències, Panells d'experts, tallers, etc.

Llegir més

PONENTS CONVIDATS

Especialistes en l'àmbit educatiu en l'ensenyament superior.

Llegir més