Tallers-Inscripció XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018<br />II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018   XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018
II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018
XVI Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-XARXES 2018 II Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2018

Tallers-Inscripció

En aquesta web podrà reservar la seua plaça en un dels tallers de XARXES-INNOVAESTIC 2018.

Segons pot veure's en la web del programa de XARXES-INNOVAESTIC 2018, hi ha una sessió de tallers el dia 15 de juny, de 10:30 a 12:00 hs.

Aquests tallers són gratuïts. Els tallers ofereixen l'oportunitat de familiaritzar els participants amb algun aspecte de la pràctica al voltant de la recerca o de l'ensenyament. Per això, s'ofereixen els següents tallers amb la finalitat d'abordar l'aprenentatge a través de la pràctica i el debat reflexiu entorn de la temàtica abordada en cada un.

En aquesta pàgina web pot veure la informació completa dels tallers, així com els ponents.

 

IMPORTANT:

 

Procediment per a inscriure's en un de les tallers:

La inscripció es realitzarà incorporant el seu nom al formulari de Doodle del taller corresponent. Per a açò seguirà aquests passos:

1. Entrarà en el formulari Doodle del taller on desitja inscriure's des dels respectius títols enllaçats que apareixen a continuació.

2. Una vegada estiga en el formulari Doodle, farà clic en el botó "+participar" i introduirà el seu nom complet en la casella. 

3. De forma automàtica veurà el seu nom incorporat en el llistat. No ha de fer res més.

Nota: en cas d'error, per favor envie un email a redes-innovaestic@ua.es informant d'açò.

 

Inicie des d'ací la inscripció al taller que desitja assistir: