xarxes-innovaestic 2019 XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019<br />III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019   XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019
III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019
XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

xarxes-innovaestic 2019

 

 

Els dies 6 i 7 de juny de 2019 es desenvoluparà en el Campus de la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2019, una trobada, en format de Congrés, que aglutina les XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2019)  i el III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2019).

XARXES-INNOVAESTIC 2019 naix en el si del Programa Institucional Innovació, Investigació, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d'Alacant.

Llegir més

 

    

fachada facultad
hall
detalls 1
programa
inscripciones 2
Aula 1
cobo
aula 2
taller 2
panel expertos
aula 3
aula programa
inscripciones
public 3

 

CONTRIBUCIONS: COMUNICACIONS ORALS I PÒSTERS

Les persones participants podran presentar contribucions relacionades amb les línies temàtiques de la trobada. Podran remetre la proposta solament, constituïda per un resum d’entre 500 i 600 paraules, o podran remetre posteriorment, de forma voluntària, el text complet.

Es certificaran totes les propostes presentades i es publicaran tres llibres en format digital amb les aportacions, tant els resums com els textos complets, a partir del resultat de l’avaluació, segons el cas.

REQUISITS

Serà necessari seguir les normes d’edició i utilitzar les diverses plantilles facilitades segons si s’opta a presentar el treball en el congrés solament o a publicar el text complet en una publicació o una altra.

Llegir més

PROCÉS

En aquest apartat es detallen les passes a seguir per a inscriure's i remetre les propostes (resums i treballs complets) per a la seua avaluació. No s'admetrà cap lliurament fora de termini.

Llegir més

PUBLICACIONS

S’editarà una publicació per part de la prestigiosa Editorial Octaedro (primer quartil de l’ Scholarly Publishers Indicators ) i dues publicacions de l’ICE, segons l’avaluació feta de la contribució.

Llegir més

 

 

Programa

 

PROGRAMA COMPLET

Conferències, Panells d'experts, tallers, etc.

Llegir més

PONENTS CONVIDATS

Especialistes en l'àmbit educatiu en l'ensenyament superior.

Llegir més