Allotjament i Turisme XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019<br />III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019   XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019
III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019
XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Allotjament i Turisme

ALLOTJAMENT

Cada participant de XARXES-INNOVAESTIC 2019 gestionarà el seu propi allotjament i desplaçament ja que des de l'Organització no s'han contractat serveis d'allotjament.

 

 

Confirmats els descomptes en Renfe per als inscrits i les inscrites en l'esdeveniment: gràcies a les gestions dutes a terme per la secretaria tècnica, s'ha obtingut un DESCOMPTE per a RENFE llarga distància amb un 30% de rebaixa sobre el preu. Les persones interessades a fer ús d'aquest descompte, hauran d'estar inscrites.

 

 

Autorització de Descompte

Adquirisca els seus bitllets per internet (www.renfe.com) o mitjançant la presentació de l'Autorització “de Descompte” impresa en qualsevol punt de venda Renfe (Estacions amb venda presencial i Agències de Viatge). Podrà obtenir bitllets en recorreguts nacionals d'Anada i/o Retorn amb origen i destinació a l'estació més propera a la localitat que acull el congrés amb el 30 % de reducció.

Termini de validesa: des de 4/06/2019 fins a 9/06/2019.

L'oferta és vàlida per a tots els trens AVE i Llarga Distància en trajectes en el seu recorregut nacional, per a viatges d'anada o anada i retorn, amb un descompte aplicable del 30% sobre el preu de tarifa General, no sent acumulable a altres descomptes, excepte el derivat de ser titular de Família Nombrosa.

El client haurà de presentar el bitllet juntament amb l'Autorització “de Descompte” impresa (imprescindible que la mateixa siga individualitzada per viatger, nominal i amb nombre d'inscripció en l'esdeveniment) i si escau els documents justificatius per a l'obtenció del descompte de Família Nombrosa, i conservar-los fins a la finalització del viatge. D'igual manera, el document que acredite la identitat del titular. Pot consultar les condicions de Renfe ací.

Sol·licite la seua “Autorització de Descompte” després d'inscriure's, emplenant el següent formulari:

 

FORMULARI SOL·LICITUD DESCOMPTE EN RENFE

 

L'allotjament més pròxim a la Facultat d'Educació és la Vila Universitària (que es troba al costat de la Facultat):

Tot seguit s'indiquen altres allotjaments:

Si us allotgeu en el centre d'Alacant, les opcions que teniu per a arribar a la Seu en transport públic és: TRAM (és el més còmode), taxi, tramvia i autobús (mirar a “Com arribar”, “Com arribar des del centre d'Alacant”).

 

TURISME

Alacant destaca per ser una ciutat de serveis, on trobarem una gran oferta de comerços i restauració de tot tipus.

A més, podem gaudir d'alguns recursos patrimonials molt interessants, com per exemple la visita al castell de Santa Bàrbara en la muntanya Benacantil, on gaudirem d'unes vistes panoràmiques excel·lents de tota la ciutat i de part de la província d'Alacant. Així mateix, realitzar un passeig per l'Esplanada és una cita obligada per al visitant que arriba a la ciutat, així com endinsar-se pels carrers estrets del centre històric i arribar al tradicional barri de Santa Creu.

Alacant també destaca per les seues platges, com la del Postiguet, propera al centre, o la platja de Sant Joan, més àmplia i amb tots els serveis per al visitant.

Així mateix, en la ciutat es poden visitar alguns museus destacats, com el Museu Arqueològic (MARQ), el Museu d'Art Modern (MUBAG), el Museu de la Volvo Ocean Race, entre uns altres.

Principals monuments:

Museus:

Per a més informació: