Certificació XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019<br />III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019   XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019
III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019
XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Certificació

XARXES-INNOVAESTIC constitueix el continent que s'estructuraran conjuntament les XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-Xarxes 2019 i el III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2019.

Així doncs, tant les Jornades com el Workshop Internacional se celebraran de forma conjunta, per la qual cosa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant expedirà als participants un certificat conjunt relatiu explícitament a ambdues activitats.

Des de XARXES-INNOVAESTIC 2019 es podran aconseguir aquests tipus de certificacions, les quals seran emeses per l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE de la Universitat d'Alacant, sempre que la persona estiga inscrita y haja pagat (si correspon) la matrícula:

Aquest certificat es donarà tant als assistents com als no assistents (sempre que hi estiguen inscrits). En aquest últim cas, es donarà el certificat al coautor de la comunicació que ha exposat perquè, al seu torn, el lliure al company/a que no ha assistit. És obligatori que, al menys, un coautor presente la comunicació oral.

Aquest certificat es donarà, tant als assistents com als no assistents (sempre que estiguen inscrits). En aquest últim cas, es donarà el certificat al coautor de la comunicació que ha exposat perquè, al seu torn, el lliure al company/a que no ha assistit. És obligatori que, al menys, un coautor estiga present a la sessió plenària de presentació de pòsters.

 

Aspectes a tenir en compte:

  1. Aquest esdeveniment és una activitat reconeguda com a activitat de formació per part de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant. Aquest certificat, per exemple, és vàlid per a acreditacions, oposicions i concursos.
  2. En el cas de professorat no universitari, és vàlid per a oposicions (sempre que la persona haja finalitzat la seua carrera universitària) i per a concurs de trasllats.
  3. Per a qualsevol tipus de certificació és indispensable que la persona estiga matriculada en XARXES-INNOVAESTIC 2019.
  4. El certificat d'assistència comporta assistir almenys al 80% de les hores. 
  5. El certificat de presentació de comunicació oral es lliurarà en finalitzar la sessió d'exposició de la comunicació. El coordinador de la taula de comunicacions lliurarà al coautor que exposa, tant el seu certificat, com el de la resta de coautores (hagen assistit o no, però solament en cas d'estar inscrits).
  6. El certificat de presentació de comunicació-modalitat pòster es lliurarà en finalitzar la sessió d'exposició dels pòsters. El coordinador de la sessió lliurarà al coautor que estiga present en aquesta sessió per a exposar el seu treball, el seu certificat, com el de la resta de coautores.