Presentació XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019<br />III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019   XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019
III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019
XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Presentació

XARXES - INNOVAESTIC 2019:

XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2019)

III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2019)

 

 

Lema: "Investigació i innovació en l'Ensenyament Superior. Nous contextos, noves idees"

Els dies 6 i 7 de juny de 2019 tindrà lloc a la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2019, una trobada que aglutina, de forma conjunta, les XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2019) i el III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2019).

XARXES-INNOVAESTIC 2019 naix al si del Programa Institucional Innovació, Investigació, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d'Alacant.

Amb el lema "Investigació i innovació en l'ensenyament superior. Nous contextos, noves idees", XARXES-INNOVAESTIC 2019 pretén ser un punt de trobada per a l'intercanvi, debat i reflexió de recerques, innovacions i experiències educatives entre docents i professionals vinculats a l'àmbit de l'Ensenyament Superior amb la finalitat de millorar la qualitat educativa.

Destaquem alguns aspectes de XARXES-INNOVAESTIC 2019:

 

Línies temàtiques

Les línies temàtiques de XARXES-INNOVAESTIC 2019 són:

Destinataris

Professorat d'Educació Superior i altres professionals amb vinculació a l'educació interessats en la temàtica de l'esdeveniment. 

 

Dates

6 i 7 de juny de 2019

 

Seu

Facultat d'Educació

Universitat d'Alacant

Campus de Sant Vicent del Raspeig

 

Vestíbul de la Facultat d'Educació: 

La taula d'acreditacions, així com el personal del comité organitzador estaran situats en el vestíbul de la Facultat d'Educació. 

Sala d'Actes:

A la Sala d'Actes de la Facultat d'Educació tindrà lloc l'acte inaugural i l'acte de clausura, així com les sessions plenàries.

Aules de la Facultat d'Educació:

L'exposició oral de les diferents comunicacions tindrà lloc en les aules de la Facultat d'Educació. La distribució serà publicada en la web i comunicada amb antelació a les autores i els autors de contacte de les comunicacions.

En l'Aula Polivalent de la primera planta es col·locaran els pòsters per part de les autores o els autors a l'inici de XARXES-INNOVAESTIC 2019. 

A l'Aula Polivalent se serviran els coffee-breaks.

 

Edicions anteriors:

XARXES-INNOVAESTIC 2018

XARXES-INNOVAESTIC 2017