Tallers-Inscripció XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019<br />III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019   XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019
III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019
XVII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2019 III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2019

Tallers-Inscripció

 

En aquesta web podrà reservar la seua plaça en un dels tallers de XARXES-INNOVAESTIC 2019 

Segons pot veure's en la web del programa de XARXES-INNOVAESTIC 2019, hi ha una sessió de tallers el dia 7 de juny, de 10:30 a 12:00 hs.

Aquests tallers són gratuïts. Els tallers ofereixen l'oportunitat de familiaritzar els participants amb algun aspecte de la pràctica al voltant de la recerca o de l'ensenyament. Per això, s'ofereixen els següents tallers amb la finalitat d'abordar l'aprenentatge a través de la pràctica i el debat reflexiu entorn de la temàtica abordada en cada un.

En aquesta pàgina web pot veure la informació completa dels tallers, així com els ponents.

 

IMPORTANT:

 

Procediment per a inscriure's en un dels tallers (en maig de 2019):

La inscripció es realitzarà incorporant el seu nom al formulari de Doodle del taller corresponent. Per a açò seguirà aquests passos:

1. Entrarà en el formulari Doodle del taller on desitja inscriure's des dels respectius títols enllaçats que apareixen a continuació.

2. Una vegada estiga en el formulari Doodle, introduirà el seu nom complet en la casella. Després haurà de fer clic en ENVIAR.

3. De forma automàtica veurà el seu nom incorporat en el llistat. No ha de fer res més.

 

 

Nota: en cas d'error, per favor envie un email a redes-innovaestic@ua.es informant d'açò.