La metodologia com a motor de transformació i innovació en l'aula universitària XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020<br />IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020   XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020
IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020
XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

La metodologia com a motor de transformació i innovació en l'aula universitària

 

 

Del 4 a l'11 de juny de 2020 es desenvoluparà en modalitat en línia Els dies 4 i 5 de juny de 2020 es desenvoluparà en el campus des de la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2020, una trobada que aglutina les XVIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2020)  i el IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2020).

XARXES-INNOVAESTIC 2020 naix en el si del Programa Institucional Innovació, Investigació, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE) 2016-2020 de l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa) de la Universitat d'Alacant.

Llegir més

 

    

fachada facultad
bolsa 2
CARPETAS
CINTAS
SALON EXPERTOS
SALON COMPLETO
SALON ACTOS 3
LETRAS SALON
PROGRAMA
taller jmaria
taller juanfran
taller mila
taller ple
bolsa
AULA 1
AULA 2
AULA 3
AULA 4
AULA 6
POSTER 2
POSTER 3
coffe 3
VOTACION POSTER
coffe 2
POSTER 1
coffe
FULLETS

 

CONTRIBUCIONS: COMUNICACIONS ORALS I PÒSTERS

Les persones participants podran presentar contribucions relacionades amb les línies temàtiques de la trobada. Podran remetre la proposta solament, constituïda per un resum d’entre 500 i 600 paraules, o podran remetre posteriorment, de forma voluntària, el text complet.

Es certificaran totes les propostes presentades i es publicaran tres llibres en format digital amb les aportacions, tant els resums com els textos complets, a partir del resultat de l’avaluació, segons el cas.

REQUISITS

Serà necessari seguir les normes d’edició i utilitzar les diverses plantilles facilitades segons si s’opta a presentar el treball en el congrés solament o a publicar el text complet en una publicació o una altra.

Llegir més

PROCÉS

En aquest apartat es detallen les passes a seguir per a inscriure's i remetre les propostes (resums i treballs complets) per a la seua avaluació. No s'admetrà cap lliurament fora de termini.

Llegir més

PUBLICACIONS

S’editarà una publicació per part de la prestigiosa Editorial Octaedro (primer quartil de l’ Scholarly Publishers Indicators ) i dues publicacions de l’ICE, segons l’avaluació feta de la contribució.

Llegir més

 

 

Programa

 

PROGRAMA COMPLET

Conferències, Panells d'experts, tallers, etc.

Llegir més

PONENTS CONVIDATS

Especialistes en l'àmbit educatiu en l'ensenyament superior.

Llegir més

 

 

Infografies