Certificació XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020<br />IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020   XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020
IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020
XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

Certificació

XARXES-INNOVAESTIC constitueix el continent que s'estructuraran conjuntament les XVIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària-Xarxes 2020 i el IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC-INNOVAESTIC 2020.

Així doncs, tant les Jornades com el Workshop Internacional se celebraran de forma conjunta, per la qual cosa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant expedirà als participants un certificat conjunt relatiu explícitament a ambdues activitats.

Des de XARXES-INNOVAESTIC 2020 (modalitat en línia) es podran aconseguir aquests tipus de certificacions, les quals seran emeses per l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE de la Universitat d'Alacant, sempre que la persona estiga inscrita y haja pagat (si correspon) la matrícula:

Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor presente la comunicació oral en el fòrum habilitat de la plataforma en línia, és a dir, que faça una entrada al fòrum corresponent presentant breument la seua comunicació oral. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents sobre aquesta entrada.

Aquest certificat es donarà tant als assistents com als no assistents (sempre que hi estiguen inscrits). En aquest últim cas, es donarà el certificat al coautor de la comunicació que ha exposat perquè, al seu torn, el lliure al company/a que no ha assistit. És obligatori que, al menys, un coautor presente la comunicació oral.

Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor presente el pòster en el fòrum habilitat de la plataforma en línia, és a dir, que faça una entrada al fòrum corresponent presentant breument el seu pòster. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents sobre aquesta entrada.

Aquest certificat es donarà, tant als assistents com als no assistents (sempre que estiguen inscrits). En aquest últim cas, es donarà el certificat al coautor de la comunicació que ha exposat perquè, al seu torn, el lliure al company/a que no ha assistit. És obligatori que, al menys, un coautor estiga present a la sessió plenària de presentació de pòsters.

 

 

Aspectes a tenir en compte:

  1. Aquest esdeveniment és una activitat reconeguda com a activitat de formació per part de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant. Aquest certificat, per exemple, és vàlid per a acreditacions, oposicions i concursos.
  2. En el cas de professorat no universitari, és vàlid per a oposicions (sempre que la persona haja finalitzat la seua carrera universitària) i per a concurs de trasllats.
  3. Per a qualsevol tipus de certificació és indispensable que la persona estiga matriculada en XARXES-INNOVAESTIC 2020.
  4. Per obtenir cadascun dels certificats, s'han d'acomplir les condicions següents:
    1. Certificat d'assistència. La condició per rebre aquest certificat és que es participe almenys una vegada en quatre dels fòrums habilitats en la plataforma en línia.
    2. Certificat de comunicació oral. Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor presente la comunicació oral en el fòrum habilitat de la plataforma en línia, és a dir, que faça una entrada al fòrum corresponent presentant breument la seua comunicació oral. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents sobre aquesta entrada.
    3. Certificat de pòster. Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor presente el pòster en el fòrum habilitat de la plataforma en línia, és a dir, que faça una entrada al fòrum corresponent presentant breument el seu pòster. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents sobre aquesta entrada.