FAQ XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020<br />IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020   XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020
IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020
XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

FAQ

 Tot seguit es fa una relació de les preguntes més freqüents sobre XARXES-INNOVAESTIC 2020:

 

1. Quant als articles de la publicació que l'Editorial Octaedro farà dels treballs complets que superen la revisió pot aparéixer cada autor o autora?

Només poden aparéixer en un article. La publicació que farà l'ICE de la Universitat d'Alacant amb treballs complets no té aquesta limitació.

 

2. Tots els autors d'una comunicació o pòster han d'inscriure's com a matriculats en l'esdeveniment?

Sí, tots hauran d'estar inscrits. Per tant, en cas d'autoria múltiple d'una comunicació o pòster, hauran de formalitzar la matrícula tots les autores o els autors i abonar la quantia corresponent segons cada cas.

 

3. Es pot enviar la proposta inicial, i en cas de ser acceptada, apuntar-se posteriorment a les Jornades, o és necessari estar apuntat primer per a poder presentar la proposta inicial?

 Es pot enviar la proposta inicial i, en cas de ser acceptada, apuntar-se posteriorment, però almenys un dels coautores haurà d'estar inscrit com a màxim el dia 10 d'abril.

 

4. Després d'enviar la proposta inicial de comunicació oral o pòster, quan es donarà la resposta sobre l'acceptació o no de la proposta?

 Vegeu les dates clau.

 

5. Sóc membre d'una xarxa de la convocatòria Xarxes-I3CE, però ha vençut el termini en el qual la inscripció seria gratuïta per a mi, puc solucionar-lo d'alguna manera per a no tenir que pagar?

No, una vegada depassat el termini de la inscripció reduïda s'ha d'abonar la tarifa indicada en la taula corresponent.

  

6. Com puc comunicar alguna incidència durant la celebració de XARXES-INNOVAESTIC del 4 a l'11 de juny de 2020?

Si vol contactar amb nosaltres abans, durant i després de la celebració de XARXES-INNOVAESTIC 2020 utilitze les dades de contacte.

 

7. Puc assistir a l'esdeveniment encara que no presente una proposta?

Sí, però és obligatòria la inscripció. Aquesta dóna dret a: certificat individual d'assistència, complint els requisits i podrà accedir amb el seu usuari i contrasenya a la plataforma online on es desenvoluparà XARXES-INNOVAESTIC 2020.