plataforma en línia XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020<br />IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020   XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020
IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020
XVIII Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2020 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2020

plataforma en línia

 

Enllaç a la PLATAFORMA per a accedir a XARXES-INNOVAESTIC 2020

(aquest enllaç s'activarà al juny)

 

A continuació s'indiquen els aspectes més importants a tenir en compte en el desenvolupament de XARXES-INNOVAESTIC 2020:

1. COMUNICACIONS ORALS

Informació per a l'enregistrament de vídeos:

  1. Gravar el vídeo (veure en aquesta web (apartat A) tots els detalls sobre el vídeo a gravar)
  2. Pujar l'arxiu del vídeo a Google Drive.
  3. Marcar a "compartir" de Google Drive. S'haurà de compartir aquest arxiu amb el compte del Comitè Organitzador: xarxes-innovaestic@gcloud.ua.es
  4. En el formulari d'enviament del vídeo, pegar l'enllaç de Googledrive (d'arxiu compartit).
  5. Presentar i atendre en XARXES-INNOVAESTIC la comunicació:

Veure en aquesta web (apartat B) tots els detalls sobre la presentació de les comunicacionsÉs important ja que d'això depèn la certificació posterior i bon funcionament de l'esdeveniment (veure en aquesta web tots els detalls sobre la certificació de comunicacions).

Tutorials relacionats amb l'enregistrament dels vídeos

 

1. Com gravar una presentació des de la seua pantalla amb MOVAVI:

Reproducir

 

2. Com gravar a partir des d'un ppt i exportar-ho:

Reproducir

 

3. Com gravar des d'un ppt (directament):

 

Reproducir

4. Com compartir un arxiu de Google Drive amb el compte de XARXES-INNOVAESTIC:

Reproducir

 

2. PÒSTERS:

 

3. CERTIFICACIÓ:

Hi ha una sèrie de condicions per a poder obtenir els respectius certificats de XARXES-INNOVAESTIC. En aquest apartat es poden consultar tots els detalls, però de forma resumida s'indiquen a continuació: 

1. Certificat d'assistència. La condició per a rebre aquest certificat és que l'assistent participe almenys una vegada en quatre dels fòrums habilitats en la plataforma online.

2. Certificat de comunicació oral. Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor presente la comunicació en el fòrum habilitat de la plataforma online, és a dir, que faça una entrada en el fòrum corresponent presentant breument la seua comunicació. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents en aquest fòrum.

3. Certificat de pòster. Aquest certificat es donarà a tots els autors. És obligatori que, almenys, un coautor present el pòster en el fòrum habilitat de la plataforma online, és a dir, que faça una entrada en el fòrum corresponent presentant breument el seu pòster. A més, haurà de respondre a les preguntes que puguen fer-li els assistents en aquest fòrum.

IMPORTANT: CONSULTAR ELS DETALLS PER A LES CERTIFICACIONS EN AQUESTA WEB. EN CAS DE NO CUMPLIR LES CONDICIONS, NO ES LLIURARÀ EL RESPECTIU CERTIFICAT.