Nous reptes educatius en l'ensenyament superior front al desafiament COVID-19 XIX Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2021 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2021

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo XIX Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2021<br />IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2021   XIX Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2021
IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2021
XIX Jornades de Xarxes de Recerca en Docència Universitària- XARXES 2021 IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2021

Nous reptes educatius en l'ensenyament superior front al desafiament COVID-19

 

 

Del 10 al 16 de juny de 2021 es desenvoluparà en modalitat en línia des de la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2021, corresponents a les XIX Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2021) i el IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2021).

XARXES-INNOVAESTIC 2021 és un dels projectes pels quals aposta l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Transformació Digital) de la Universitat d'Alacant.

Llegir més

 

    

fachada facultad
CARPETAS
CINTAS
LETRAS SALON
SALON ACTOS 3
nussbaum
bartolome
FOTO 10
foto 3
FOTO 9
POSTER 2
paricio
foto 5
pilar
foto 8
AULA 6
foto 6
FOTO 7
fenoll
foto 2
foto 1
foto 4
FULLETS

 

CONTRIBUCIONS: COMUNICACIONS ORALS I PÒSTERS

Les persones participants podran presentar contribucions relacionades amb les línies temàtiques de la trobada. Podran remetre la proposta solament, constituïda per un resum d’entre 500 i 600 paraules, o podran remetre posteriorment, de forma voluntària, el text complet.

Es certificaran totes les propostes presentades i es publicaran tres llibres en format digital amb les aportacions, tant els resums com els textos complets, a partir del resultat de l’avaluació, segons el cas.

REQUISITS

Serà necessari seguir les normes d’edició i utilitzar les diverses plantilles facilitades segons si s’opta a presentar el treball en el congrés solament o a publicar el text complet en una publicació o una altra.

Llegir més

PROCÉS

En aquest apartat es detallen les passes a seguir per a inscriure's i remetre les propostes (resums i treballs complets) per a la seua avaluació. No s'admetrà cap lliurament fora de termini.

Llegir més

PUBLICACIONS

S’editarà una publicació per part de la prestigiosa Editorial Octaedro (primer quartil de l’ Scholarly Publishers Indicators ) i dues publicacions de l’ICE, segons l’avaluació feta de la contribució.

Llegir més

 

 

Programa

 

PROGRAMA COMPLET

Conferències, Panells d'experts, tallers, etc.

Llegir més

PONENTS CONVIDATS

Especialistes en l'àmbit educatiu en l'ensenyament superior.

Llegir més

 

 

Infografies