Saltar apartados

SECRETARIA. Sol·licitud de reconeixement d'hores

 

Procediment a seguir per a sol·licitar reconeixement d'hores:

  1. Emplenar l'imprès de sol·licitud de reconeixement d'hores.
  2. Adjuntar a l'imprès el programa del curs. En aquest programa ha d'aparèixer la durada i el professorat que impartirà el curs.
  3. La proposta per al reconeixement d'hores haurà de ser dirigida al director/a de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) i presentada en la Secretaria de l'ICE.
  4. La sol·licitud serà avaluada per la Comissió encarregada i la resolució es consultarà en la llista de cursos reconeguts a través de la pàgina web Notícies i esdeveniments de l'ICE en publicació quinzenal (dies 1 i 15 del mes si són hàbils).

Les sol·licituds hauran de presentar-se amb la suficient antelació, abans de l'inici de l'activitat per a  reconèixer, per a l'aprovació per l'ICE.

Podran presentar-se per al reconeixement d'hores aquelles activitats que tinguen matrícula gratuïta. En el cas de les que no siguen gratuïtes, no s'acceptaran sol·licituds de reconeixement d'activitats en què els ingressos de matrícula o inscripció s'hagen realitzat en un compte extern a la Universitat d'Alacant.

En cas de ser acceptat el reconeixement d'hores, una vegada finalitzat el curs, l'ICE rebrà una relació dels alumnes, on constaran els noms, cognoms i NIF junt amb la qualificació obtinguda.

És imprescindible que la relació vaja identificada amb el codi assignat per l'ICE que figura en el llistat de cursos reconeguts.

La qualificació serà de "APTE" si han assistit com a mínim al 80% de les hores totals del curs i ha superat l'avaluació del curs, "NO APTE" si han assistit a menys del 80% de les hores totals del curs i està no apte a l'avaluació;  i "NO PRESENTAT" si encara havent-se inscrit no han assistit a cap sessió.

Pots descarregar un model d'acta feu clic.

Relació d'activitats remeses a l'ICE en espera de l'aprovació o no de reconeixement d'hores:

(NO N'HI HA)

Nota: s'exposa de forma pública aquesta relació per tal que, en cas que es es vulga fer constar alguna obervació, es puga fer remetent un email a ice@ua.es

 

Activitats reconegudes en cursos acadèmics anteriors:

 

Composició de la Comissió de Reconeixement d'hores:
  • Rosabel Roig Vila
  • Jordi Manuel Antolí Martínez
  • M. José Martínez Domenech

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464