Saltar apartados

Oferta Formativa ICE

 
PROGRAMA DE FORMACIÓ DOCENT OFERIT PER L'ICE

Aquesta oferta formativa dins del programa està dirigit al PDI de la Universitat d'Alacant, i s'organitza a través de cursos i tallers de formació relacionats amb experiències pràctiques de la Universitat i demandes específiques de les facultats i escoles. L'ICE estableix d'aquesta manera un sistema de formació basat en demandes i experiències pròpies de les diferents unitats universitàries, i es constitueix en un element d'intermediació entre necessitats i aportacions del professorat, individualment o en equip, arreplegant les sol·licituds i oferiments i organitzant els corresponents cursos i tallers necessaris.

Per a fer efectiva i dinàmica la comunicació entre els elements integrants del programa s'estableix un sistema directe a través de l'enllaç Suggeriments de la pàgina principal de la web de l'ICE. A més, la creació de la figura del coordinador/a de Facultat o Escola és fonamental per a dinamitzar i actualitzar aquest programa.

El programa de treball es planifica en unitats quadrimestrals. Es pretén establir cada quadrimestre un màxim de vuit propostes formatives (dues mensuals). Aquests cursos o tallers han de conjugar-se amb les accions desenvolupades a través del Programa del Pla de Formació Contínua dels empleats públics al servei de l'Administració de la Generalitat Valenciana.
Aquesta unitat formativa és oberta i flexible, amb l'ànim d'arreplegar qualsevol demanda que sorgisca al llarg del curs i poder trobar un espai formatiu per a desenvolupar-lo. A través d'aquesta es potencia la formació oferida i generada en la Universitat d'Alacant

 

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464