Xarrades 17-18

 

    

El passat dia 23 de març es van celebrar la Universitat d'Alacant les XV Conferencies-col·loqui sobre els Estudis de Grau de la Universitat d'Alacant i Eixides Professionals, on el Progama d'Acció Tutorial tenia un punt d'informació per als futurs/es alumnes de la Universitat d'Alacant.

L'afluència al punt d'informació del PAT va ser contínua, i vam celebrar un sorteig de samarretes de la UA entre tot l'alumnat que va passar pel nostre punt d'informació, com  agraïment per l'interès mostrat en el nostre Programa.

Al punt d'informació del PAT, va acudir, entre uns altres, la directora de l'ICE, Rosabel Roig Vila, i la gestora en cap de l'ICE, María José Martínez, que van ser testimonis del sorteig de les samarretes i van fer lliurament de les mateixes.

Els guanyadors de les samarretes sortejades van ser:

Erica A. Bravo Santacruz

Carmen Gómez Beneyto

Elena Benavente

Paula Gomis Rosa

Jesús Modrona González

Lucía Fitor Soler

Salvador García

Yana Spindonova

Angy J. Lucumi Manchala

Alicia Marín Santana

Alicia Sirvent Sanjosé

Debora Sorolla Rosario

Els guanyadors del sorteig que no arreplegaren el seu premi en el punt d'informació, poden passar a arreplegar la samarreta per la secretaria de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) a partir del pròxim dia 10 d'abril en l'horari d'atenció al públic de l'ICE.