Saltar apartados

3256

LA ENSEÑANZA DE LA LENGUA DE SIGNOS EN EL ESPACIO EUROPEO DE EDUCACIÓN SUPERIOR: ADAPTACIONES AL MARCO COMÚN EUROPEO DE REFERENCIA PARA LAS LENGUAS

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de Recerca en docència universitària de lliure conformació EEES

PARTICIPANTS

Departaments/centres

FILOLOGIA ESPANYOLA, LINGÜÍSTICA GENERAL

I.E.S. VICTORIA KENT

RE-V ACCESIBILIDAD

Cognoms i nom 

CASCALES RUIZ, INMACULADA (Coord.)

GALINDO MERINO, MARIA DEL MAR

HERNANDEZ VILA, DANIEL

IMBERNON PARDO, MARIA

MOLLA RUIZ, FRANCISCO

NÚÑEZ QUILES, MARIA ANTONIA

TIMOFEEVA TIMOFEEV, LARISSA

TORREGROSA, MELANIA

TEMÀTICA

L'ensenyament de la llengua de signes espanyola en l'àmbit universitari i la seua adaptació al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER, 2001).

OBJECTIUS

Adaptar els continguts de la guia docent d'aquesta assignatura als pressupostos europeus de competència lingüística i comunicativa per a la Llengua de Signes Espanyola, prenent en consideració els treballs ja realitzats per la Fundació CNSE (Confederació  Estatal de Persones Sordes) de Madrid.

METODOLOGIA

El projecte constitueix una revisió de la guia docent de l'assignatura, especialment en els continguts pràctics, a fi d'actualitzar la proposta docent per a harmonitzar-la amb el corresponent nivell de referència del Consell d'Europa en el MCER i facilitar la convalidació i el reconeixement del nivell en el marc de l'estudi d'una llengua segona o estrangera en l'EEES. Aquesta adaptació precisa la participació no solament de diversos docents de l'àrea de Lingüística especialistes en llengua de signes, sinó també de dos estudiants del curs, dues professores expertes en llengua de signes i del PAS que, en els últims vint anys, ha sigut el responsable dels cursos de llengua de signes organitzats des del Departament de Filologia Espanyola.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464