Saltar apartados

3282

COORDINACIÓN DOCENTE Y ELABORACIÓN DE MATERIALES CURRICULARES DE LAS ASIGNATURAS DE LENGUA ÁRABE (TRADUCCIÓN E INTERPRETACIÓN Y ESTUDIOS ÁRABES)  

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de Recerca en docència universitària de lliure conformació EEES

PARTICIPANTS

Departaments/centres

FILOLOGIES INTEGRADES

TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ

I.E.S. XEBIC

Cognoms i nom 

ZANON BAYON, JESUS (Coord.)

AL-ZAWAN, KHALED OMRAN

BARREDA SUREDA, JAVIER

GARCIA CECILIA, MARIA CRISTINA

LLOPIS GUIXOT, TERESA

RAMOS LOPEZ, FERNANDO

TEMÀTICA

Coordinació i seguiment docent i elaboració d'un repertori d'exercicis estructurals d'àrab enfocats al desenvolupament de la competència lingüística, tot açò enquadrat en el MCER.

OBJECTIUS

Coordinació i seguiment docent i elaboració d'un repertori d'exercicis estructurals d'àrab enfocats al desenvolupament de la competència lingüística, tot açò enquadrat en les directrius didàctiques del Marc Comú Europeu de Referència. Ajustar la dinàmica docent i les guies docents, amb vista a incrementar la coherència i la qualitat de l'ensenyament presencial i no presencial. Elaborar materials, acció que es va començar el curs passat.

METODOLOGIA

Reunions periòdiques per a prendre decisions sobre la planificació i desenvolupament dels treballs. En l'àmbit de la coordinació docent, es contrastarà la dinàmica en l'aula de les diferents assignatures amb les guies docents, la qual cosa podria portar, si escau, a algunes actuacions d'ajust didàctic, en les guies o en la pràctica. Quant al desenvolupament dels materials didàctics, s'establirà un repartiment de tasques i un sistema de control sobre l'adequació dels materials elaborats. L'experiència del grup en el curs passat facilitarà la dinàmica a seguir.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464