Saltar apartados

3418

 

ESPAÑOL NORMA Y USO I: ESTRATEGIAS Y METODOLOGÍAS EN LA IMPLEMENTACIÓN DE LA EVALUACIÓN FORMATIVA 

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de Recerca en docència universitària de lliure conformació EEES

PARTICIPANTS

Departaments/centres

FILOLOGIA ESPANYOLA, LINGÜÍSTICA GENERAL

Cognoms i nom 

ALVARADO ORTEGA, MARÍA BELÉN (Coord.)

LAVALE ORTIZ, RUTH MARÍA

MARTÍNEZ EGIDO, JOSÉ JOAQUÍN

RODRIGO LÓPEZ, JOAQUÍN PEDRO

SANTAMARÍA PÉREZ, MARÍA ISABEL

TORO LILLO, ELENA

TEMÀTICA

Treballar les activitats d'avaluació de la guia docent Español: Norma i Ús I

OBJECTIUS

El treball d'aquesta Xarxa s'emmarca en la Modalitat II de les propostes per l'ICE. La xarxa té un triple objectiu: 1) reflexionar i millorar la implantació de l'avaluació formativa en la guia docent d'Español: Norma i Ús I, que s'imparteix en 5 titulacions diferents, 2) coordinar al professorat implicat per a realitzar una modificació d'aquesta avaluació, si fóra necessari i 3) engegar un sistema d'avaluació que millore els resultats obtinguts fins al moment, a partir de les experiències de cursos anteriors. Tots els objectius es troben especificats en la convocatòria de l'ICE. Per a aconseguir aquests objectius es fomentarà la coordinació i el treball en equip del professorat de les diferents titulacions.

METODOLOGIA

La Xarxa està formada per 5 professors de les 5 Titulacions que imparteixen aquesta assignatura des de la implantació del Grau, amb experiència amb els continguts i l'avaluació d'aquesta guia docent i coneixen tant els seus avantatges com els seus inconvenients  en l'aula. Per a dur a terme la  millora, s'han dissenyat 4 fases: 1) Presa de contacte i posada en comú de les experiències prèvies de tots els membres de la Xarxa pel que fa a l'avaluació. Disseny dels objectius de la Xarxa. 2) Treball en grup a partir de les propostes. En ells s'anirà reflexionant i reelaborando l'avaluació formativa perquè es resolguen els problemes que existeixen entre els continguts, el pla d'aprenentatge i el sistema d'avaluació actual. 3) Posada en comú periòdica per a assegurar que els participants treballen de forma coordinada i per a exposar tant les dificultats com els avanços. 4) Treball final de recopilació d'estratègies i metodologies en la implementació de l'avaluació formativa.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464