Saltar apartados

3513

 

EVALUACIÓN POR PARES EN ASIGNATURAS DE LITERATURA EXTRANJERA Y PLATAFORMAS DE ENSEÑANZA-APRENDIZAJE 

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de Recerca en docència universitària de lliure conformació EEES

PARTICIPANTS

Departaments/centres

FILOLOGIES INTEGRADES

SECRETARIA ADMINISTRATIVA DPTO. FILOLOGIES INTEGRADES

Cognoms i nom 

LLORCA TONDA, MARÍA DE LOS ÁNGELES (Coord.)

CORBÍ SAEZ, MARÍA ISABEL

EGEA GINER, NOELIA

GALVAÑ LLORENTE, JUAN

GATTO GUIRAUD, GILLES JEAN

MOLLA MUÑOZ, CRISTINA

RAMOS LÓPEZ, FERNANDO

TEMÀTICA

Reflexió sobre l'avaluació per parells en assignatures de literatura estrangera i desenvolupament d'instruments de coevaluación a través de la plataforma d'aprenentatge MoodleUA.

OBJECTIUS

El principal objectiu d'aquesta xarxa  és ajudar als alumnes en el seu propi procés de construcció del coneixement i respondre a les necessitats d'aprenentatge dels estudiants.  Entre els mecanismes per a fer partícip a l'estudiant del procés d'avaluació està l'avaluació per parells. Els documents de coevaluación vinculats a les activitats formatives avaluables són materials imprescindibles en les carpetes d'aprenentatge ja que ajuden a desenvolupar la capacitat democràtica dels discentes, pel que fa a definició d'objectius i criteris d'avaluació. Els objectius d'aquest projecte són: -Reflexionar sobre l'avaluació per parells en matèries de literatura estrangera. -Elaborar instruments de coevaluación que responguen als objectius i criteris d'avaluació de les assignatures. -Explorar les possibilitats de Moodle per a poder implementar l'avaluació per parells a través d'aquesta plataforma.

METODOLOGIA

Lectura de la bibliografia pertinent sobre la temàtica de l'avaluació per parells. A partir d'aquestes lectures, els membres del grup proposaran les seues pròpies reflexions sobre l'aplicació d'aquest instrument d'avaluació en les assignatures de literatura estrangera. Desenvoluparem mecanismes i eines adaptades a les diferents assignatures de literatura estrangera, tenint en compte els objectius i criteris d'avaluació de les mateixes. Aquests instruments i mecanimos d'avaluació per parells formaran part de la carpeta d'aprenentatge que està publicada en la plataforma Moodle. Per açò, hem de manejar i per tant formar-nos encara més si cap en aquesta aplicació, per a poder utilitzar les possibilitats que ens ofereix en aquest sentit.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464