Saltar apartados

3563

 

COLABORACIÓN DOCENTE PARA DISEÑAR MATERIALES Y DIVULGAR RESULTADOS DE INVESTIGACIÓN DE LAS ASIGNATURAS CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA Y SALUD PÚBLICA 

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de Recerca en docència universitària de lliure conformació EEES

PARTICIPANTS

Departaments/centres

INFERMERIA

INFERMERIA COMUNATARIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA I HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA

QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA

Cognoms i nom 

MARTÍNEZ SANZ, JOSÉ MIGUEL (Coord.)

MAESTRE PÉREZ, SALVADOR ENRIQUE

NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL.

ORTIZ MONCADA, MARÍA DEL ROCÍO

PRATS MOYA, MARÍA SOLEDAD

TEMÀTICA

Dissenyar una guia/instrumente d'orientació universitària espanyola, sobre la grandària de racions d'aliments i preparacions culinàries.

OBJECTIUS

Els docents i col·laboradors de les assignatures Tecnologia Culinària i, Salut Pública del Grau en Nutrició Humana i Dietètica venim col·laborant des de fa 5 anys en la xarxa de docència en diferents accions amb la intenció d'enriquir els coneixements teòric-pràctics que s'imparteixen. Durant aquests anys hem detectat un buit i una confusió en l'estandardització i terminologia utilitzada sobre pesos i mesures d'aliments usats en preparació de dietes i menús, a nivell nacional però també internacionalment. És important que les troballes oposades siguen compartits, ja que és un problema per als nostres alumnes i docents. Per tant, es proposa en aquest curs acadèmic definir i consensuar la grandària de racions d'aliments i preparacions, segons les dades extretes obtingudes en anys anteriors, així com divulgar científicament els resultats procedents de la cooperació entre els dos departaments i àrees de coneixement.

METODOLOGIA

Per a dur a terme el treball es planteja realitzar diverses reunions entre tots els membres de la xarxa. Una primera reunió en la qual es fixen els treballs a realitzar per cada membre de la xarxa.  Es crearà una carpeta compartida en Dropbox que permeta treballar els documents per tots els membres. Durant el segon quadrimestre del curs es realitzaran diverses reunions per a comprovar l'avanç del treball realitzat i definir noves tasques. En el mes de juliol es realitzarà una reunió final en la qual s'han d'haver acabat totes les tasques proposades i on cada membre aportarà per a l'elaboració de l'informe final.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464