Saltar apartados

3665

DOCUMENTO DE EVALUACIÓN DEL TFG, GRADO EN NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA: VALORACIÓN DE LOS USUARIOS

MODALITAT

MODALITAT I: Xarxes referides a Titulacions

PARTICIPANTS

Departament/centre

INFERMERIA

PSICOLOGIA DE LA SALUT

INFERMERIA

ÒPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA

INFERMERIA

FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA

INFERMERIA

QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA

PSICOLOGIA DE LA SALUT

INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA I HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA

Cognoms i nom

SOSPEDRA LOPEZ, MARIA ISABEL (Coord.)

ALBALADEJO BLAZQUEZ, NATALIA

GABALDON BRAVO, EVA MARIA

GARCIA CABANES, MARIA CRISTINA

HURTADO SANCHEZ, JOSE ANTONIO

LAX ZAPATA, PEDRO

OLIVER ROIG, ANTONIO

PRATS MOYA, MARIA SOLEDAD

SANTOS RUIZ, ANA MARIA

TRESCASTRO LOPEZ, EVA MARIA

TEMÀTICA

Valoració dels criteris d'avaluació del TFG, Grau en Nutrició Humana i Dietètica.

OBJECTIUS

L'elaboració del TFG suposa l'aplicació dels coneixements adquirits durant els anys acadèmics del grau cursat i, per tant, ha de reflectir l'adquisició de competències. El Grau de Nutrició Humana i Dietètica és una titulació en la qual estan implicats diversos departaments de caràcter multidisciplinari, la qual cosa enriqueix a la titulació, alhora que obri un ampli ventall de possibilitats a l'hora de realitzar el TFG per part de l'alumnat. Des del si d'una xarxa de docència anterior, i amb la finalitat de facilitar l'avaluació del TFG d'una forma equitativa, es va elaborar un document general de rúbrica on s'arrepleguen tots els aspectes avaluables i el seu pes en la puntuació global. El principal objectiu de la present xarxa d'innovació és avaluar la implementació d'aquesta eina. Amb açò es pretén conèixer l'opinió dels usuaris per a poder implementar les millores necessàries que permeten aconseguir un sistema d'avaluació comuna i unificat per a tots els departaments participants.

METODOLOGIA

L'elaboració del TFG suposa l'aplicació dels coneixements adquirits durant els anys acadèmics del grau cursat i, per tant, ha de reflectir l'adquisició de competències. El Grau de Nutrició Humana i Dietètica és una titulació en la qual estan implicats diversos departaments de caràcter multidisciplinari, la qual cosa enriqueix a la titulació, alhora que obri un ampli ventall de possibilitats a l'hora de realitzar el TFG per part de l'alumnat.

CONTRIBUCIÓ DEL PROJECTE

Els resultats de la valoració proposada permetran comprovar l'eficàcia del document d'avaluació que s'està utilitzant, així com la implementació de millores per a aconseguir un sistema d'avaluació equitatiu, complet i comú per a tots els departaments participants.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464