Saltar apartados

3668

DISEÑO DE ACTIVIDADES COOPERATIVAS ENMARCADAS EN LA EDUCACIÓN PARA LA PAZ 

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de grups de col·laboració en investigació

PARTICIPANTS

Departaments/centres

FILOLOGIA ANGLESA

ESTUDIANT DE DOCTORAT

UNIVERSITAT DE JAÉN

UNIVERSITAT DE GRANADA

ESTUDIANT DE DOCTORAT

FILOLOGIA ANGLESA

FILOLOGIA ANGLESA

Cognoms i nom 

MARTINEZ LIROLA, MARIA DOLORES (Coord.)

AROCA BELMONTE, MARÍA ISABEL

ESTEBAN DE LA ROSA, GLORIA

HIDALGO TENORIO, ENCARNACIÓN

LI , HUI

LLEDO RAMON, ANTONIA

LLORENS SIMON, EVA MARIA

TEMÀTICA

En una societat on les mostres de  violència són evidents ens proposem dissenyar experiències docents i activitats que fomenten l'educació per a la pau de manera que l'alumnat puga aplicar el que aprèn en l'aula relacionat amb la resolució de conflictes i la convivència pacífica a la seua vida diària i al mercat laboral.

OBJECTIUS

Dissenyar activitats cooperatives que fomenten l'educació per a la pau amb la finalitat de fomentar un aprenentatge més reflexiu i participatiu. Observar les principals competències socials i emocionals que l'alumnat adquireix en el marc d'una proposta educativa basada en els principis de l'educació per a la pau. Observar el paper de les tutories durant el procés d'ensenyament-aprenentatge perquè la proposta d'activitats que fomenten l'educació per a la pau que proposem siga efectiva.

METODOLOGIA

Com a metodologia es dissenyen activitats cooperatives que fomenten l'educació per a la pau. Emmarcar les pràctiques docents en una proposta d'educació per a la pau contribueix a l'adquisició de competències necessàries per al mercat laboral, és a dir, al llarg del processe ensenyament-aprenentatge de l'alumnat ha de ser capaç d'aplicar la teoria  a la pràctica i de veure la relació entre el que aprèn i la seua futura vida comoprofesional. Es prepararà una enquesta amb la finalitat de conèixer l'opinió de l'alumnat sobre el foment d'activitats que fomenten l'educació per a la pau en l'aula.

CONTRIBUCIÓ DEL PROYECTE

El projecte contribuirà al fet que l'alumnat conega els principis de l'educació per a la pau i puga aplicar-los en el mercat laboral.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464