Saltar apartados

3726

PRACTICUM DE NUTRICIÓN CLÍNICA EN EL GRADO DE NHD: SEGUIMIENTO Y COMPARACIÓN DE LA CALIDAD 

MODALITAT

MODALITAT II: Xarxes de grups de col·laboració en investigació

PARTICIPANTS

Departaments/centres

INFERMERIA

INFERMERIA

INFERMERIA

INFERMERIA

INFERMERIA

INFERMERIA

Cognoms i nom

NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL (Coord.)

GUTIERREZ HERVAS, ANA ISABEL

HURTADO SANCHEZ, JOSE ANTONIO

MARTINEZ SANZ, JOSE MIGUEL

SOSPEDRA LOPEZ, MARIA ISABEL

TENDERO OZORES, GEMMA

TEMÀTICA

Avaluació de la qualitat del practicum de nutrició clínica i comparació dels resultats amb els obtinguts en els anteriors cursos acadèmics. Detecció de punts forts i febles dels centres oferits.

OBJECTIUS

L'assignatura practicum de nutrició clínica que s'imparteix en Grau de NHD se centra en el treball i estudi de les diferents alternatives de tractament dietètic que l'estudiant ha d'haver adquirit, i utilitzarà enfront de les situacions fisiològiques i patològiques que puga trobar en el centre de pràctiques assignat. A la vista dels resultats obtinguts en cursos anteriors, els principals objectius del projecte són: - Avaluar la qualitat dels centres oferits dedes la visió de l'estudiant.- Comparar els resultats amb els obtinguts en els cursos acadèmics anteriors.- Detectar els punts forts i febles de cada centre oferit per a millorar l'oferta el pròxim curs acadèmic.- Continuar fent partícip a l'estudiant en la seua pròpia avaluació i interrelacionar-la amb la del tutor i el professor.

METODOLOGIA

Treball en equip i coordinació entre el professorat i l'estudiant a través de qüestionaris. Anàlisi dels resultats per a determinar els aspectes rellevants i debilitats dels centres de pràctiques englobats enassignatura prácticum de nutrició clínica. Cerca i implementació de mesures de millora.

CONTRIBUCIÓ DEL PROYECTE

Selecció dels centres de practiques oferits per al següent any acadèmic en funció dels resultats obtinguts en l'avaluació. Millora dels punts febles i reforç dels punts forts de cada centre.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464